NGC Prod.
Mood Fragments
Státusz:
Aktív
Alakulás:
2005
Származás:
Magyarország
Budapest
Aktuális felállás:
Mortem (Mortem)
Minden
Aktuális kiadó:
N/A
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
Rögzítette:
svd
2006. április 21., péntek, 17:17
Szerkesztés:
szerkesztes
Mood Fragments
"A zene stílusának megállapítása mindenkinek a saját döntésére van bízva. Szerintem kár egy zenét bekategorizálni egy meghatározott stílusba, mert ezzel mintha elvesztené egyéni kifejező erejét.
Ami elmondható, hogy egy egyszemélyes projektről van szó, ami régóta érlelődött, és folyamatosan nőtte ki magát, míg végül kb. 2003 nyara óta elérte azt az állapotot, hogy másokkal megoszthatóbb formáját nyerte el.
A számok instrumentálisak, s ez nem véletlen. Úgy érzem, maga a zene így jobban tudja közvetíteni az érzéseket, képeket és nem tereli el a figyelmet egy olyan szöveg, ami nem ér fel a zene magasabb szintű mondanivalójával. A mondanivalója spirituális jellegű, de ha úgy vesszük, igazából csak az életről szól, semmi többről.
Az egész zene egyetlen gitár, egy középkategóriásnak mondható számítógép, egy zeneszerkesztő program, egy olykor kölcsönkapott basszusgitár és végül, de nagyon nem utolsó sorban az élet segítségével született és remélhetőleg születik még nagyon sokáig. (Bár ha valaki hozzám vágna egy-két komolyabb felszerelést az életen kívül, azt nem utasítanám vissza.:])"
Mood Fragments - Demo 2006
  
  
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.035 seconds to render