NGC Prod.
Amphoteros
Státusz:
Aktív
Alakulás:
2003
Származás:
Magyarország
Nagyigmánd
Aktuális felállás:
Balogh Attila (Atesy)
ének
Fancsik István (Gesztenye)
gitár, vokál
Erdei Attila
dob
Kiss Dániel
basszus/vokál
Katona Rajmund
gitár
Aktuális kiadó:
N/A
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További képek:
Amphoteros
Rögzítette:
Skinner\
2007. január 10., szerda, 19:46
Szerkesztés:
szerkesztes
Amphoteros
Az Amphoteros zenekar 2003-ban alakult Nagyigmándon Fancsik "Gesztenye" István ösztönzésére. A zenekar gondolata azonban már régóta érlelődött a tehetséges, fiatal zenészben, aki korábban rengeteg együttesben megfordult már gitárosként és zeneszerzőként.

Miután a helyi önkormányzat próbahelyet biztosított a feltörekvő helyi zenekarok számára, 2003-ban megalakult az Amphoteros zenekar, majd folyamatos próbák következtek fél éven át. Miután a saját dalok is megszülettek elkezdődtek a koncertezések. Közben állandó tagcserék jellemezték az együttest, míg 2005 nyarán összeállt az Amphoteros.

A zenekar tagjai: Balogh Attila (ének), Fancsik István (gitár, vokál), Katona Rajmund (gitár), Kiss Dániel (basszusgitár, vokál), Erdei Attila (dob) (és ne feledkezzünk meg a hatodik tagról). A zenekar tagjai helyiek, illetve a környező településekről járnak rendszeresen próbálni.

Az Amphoteros zenéje egyre inkább egyedi stílust ölt, megőrizve a klasszikus heavy metál jegyeit. Főként a két gitárra épülő ikerszólós témák jelentik a zene alapját, viszont a dallamvilág egy különleges atmoszférát kölcsönöz a stílusnak.

2006. februárjában részt vettünk Tatabányán az Agregator és a Killing Art zenekarok által szervezett �Friss hús a darálóban� elnevezésű fesztiválon, ahol nagy sikert arattunk. A fesztivál hatására az Amphoteros komoly célokkal néz a jövő elé.

Terveink szerint a tél folyamán jelenik meg első demo CD-nk, amely a Sárkányok Földjén címet viseli majd. A készülő lemez címadó dala hetek óta szerepel a Radír Rádió Hangszóró műsorának TOP 5-ös listáján.

Augusztusban lehetőségünk nyílt bemutatkozni a Pokolgép előtt is, mindannyiunk nagy örömére. Jelenleg néhány koncert mellett új dalokon dolgozunk, szeretnénk még ütősebb koncertprogramot összeállítani. A jövőre vonatkozóan nagyszabású projektötleteink is vannak, amelyeken gőzerővel munkálkodunk.
Rajongók
vicsori2
vicsori2
  
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.038 seconds to render