NGC Prod.
Taste My Pain
Státusz:
Aktív
Alakulás:
2006
Származás:
Magyarország
Nagykanizsa
Aktuális kiadó:
Szerzői kiadás
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További képek:
Taste My Pain
Rögzítette:
Skinner\
2008. május 13., kedd, 11:05
Utolsó módosítás:
thomas lord
2015. október 8., csütörtök, 20:31
Szerkesztés:
szerkesztes
Taste My Pain
Zenekarunk megalakulása 2006 februárjára tehető. A zenélést négyen kezdtük el, Pető Zsolt (basszusgitár), Rikli Balázs (gitár), Borcsek Márk (dob) és Major Mihály (gitár). A kezdeti nehézségeken túllépve megpróbálkoztunk néhány külföldi zenekar számával, mint például a Sepultura - Roots Bloody Roots, vagy a Soulfly - Eye for an Eye. Mivel külön énekesünk nem volt, Zsolti és Misi megosztották egymás közt az énektémákat, így egyre könnyebben tudtunk haladni. Készült néhány próbatermi felvétel is, ezeket azonban minőségükből kifolyólag nem mertük feltenni a honlapra.

Teltek-múltak a hónapok, majd május környékén úgy döntöttünk keresünk egy énekest, és emellett szerettünk volna egy kis extra hangzást is bevinni a zenénkbe, egy perkás segítségével. Így jött képbe Major Ferenc mint ütős, aki hamar beilleszkedett a zenekarba, és nem sokkal később rátaláltunk Kercsmár Gyulára is, aki végülis elvállalta a frontemberi pozíciót. Mindezek alatt kissé lelassultak a dolgok zenekaron belül, de hamar nekiálltunk a hatos formációval néhány új számnak, és egyre több elképzelésünket válthattuk így valóra. Sajnos néhány hónap múlva Gyula kilépett a zenekarból, ezzel ismét Misire hárult a vokál. Mivel régebb óta terveztünk egy bemutatkozó fellépést, ezt augusztus végén valósíthattuk meg az ötös felállással. Ez a kis buli egész jól sikerült, kaptunk néhány kritikát is.

Szeptemberben folytattuk a zúzást, a hónap közepe felé azonban különböző okok miatt megváltunk Balázstól, így egy darabig négyen maradtunk. Szerencsére nem sokáig, mert néhány hét elteltével új gitárossal bővült a zenekar, Árvai Attila személyében.

Nagy lendületet kapott a banda, és sokkal jobban tudtunk dolgozni. Készülgettek további saját számok, decemberben megtörtént a második koncertünk, 2007 februárjában pedig az első Ka-Rock Alapítvány által szervezett bulink is. A Self-Destruction és a Mélypont zenekarok társaságában játszhattunk, ezután több fellépésre is lehetőségünk nyílt. Eljutottunk más városokba is, és itthon is egyre gyakrabban láthattak minket. Júliusban felléphettünk az I. Csóstock Fesztiválon, méghozzá az Akela előtt, majd egy szintén kiskanizsai koncert után, egy hangulatos bulit csaptunk Liszóban. Augusztusban egy jó barátunk segítségével nekiálltunk a zenekar első hangzóanyagának felvételeihez. Ennek eredménye egy 4 számos demo CD lett, amelyet októberben jelentettünk meg szerzői kiadásban. Az őszi hónapok szerencsésen alakultak a zenekar életében, több jó hangulatú koncertetünk volt, emellett mind a 100 cd gazdára talált. December 28-án egy zalaegerszegi bulival zártuk az évet, a Khan Abyss zenekar meghívására.

A 2008-as év szinte még el sem kezdődött, Attila elhagyta a zenekart, stílusbeli eltérések miatt. Ezután egy ideig 4-en próbáltunk, majd februárban kiegészültünk egy új gitárossal, Babics Istvánnal.

Zenei stílusunkra a thrash/nu metal jellemző leginkább, törzsi jegyekkel és némi hardcore ízesítéssel.
Felállás:
Pető Zsolt - basszusgitár, vokál
Major Ferenc - perka
Borcsek Márk - dob
Babics István - gitár
Major Mihály - gitár, vokál
Rajongók
RatFace
RatFace
  
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.041 seconds to render