NGC Prod.
Jack Jack
Státusz:
Aktív
Alakulás:
2007
Származás:
Magyarország
Budapest
Szövegvilág:
Élet, szabadság, italozás
Aktuális felállás:
Mester Tamás
ének
Ganxta Zolee
dob
Tóth Tibor
gitár
Papp Szabolcs
basszus
Aktuális kiadó:
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
További képek:
Jack Jack
Rögzítette:
Infam
2009. október 24., szombat, 10:08
Utolsó módosítás:
Troll92
2011. július 27., szerda, 22:11
Szerkesztés:
szerkesztes
Jack Jack
2007 nyarán egy mámoros estén Ganxta Zolee (Ganxta Zolee és a Kartel) és Mester Tamás a Sziget egyik VIP sátrában azon elmélkedtek, hogy egy igazi rock&roll zenekart kellene alapítani, amely bandának dobosa és énekese adott volt személyükben. A nagy kérdés az volt számukra, hogy ki legyen a majdani zenekar basszus- és szólógitárosa. Papp Szabinak, a Supernem zenekar énekesének és basszusgitárosának aznap volt koncertje és így botlott bele a másik két zenészbe, akik azonnal vázolták ötletüket. Így lett Szabi az alakuló zenekar bőgőse. Tóth Tibit (Hooligans) pedig a már meglévő három tag egyöntetű szavazattal választotta be a zenekarba. A tökéletes összhangot első közös zenélésükkor a Fészek Klubban próbálták ki, ahol a banda neve is eldőlt. Ekkor született meg a Jack Jack zenekar. A négy zenészt a zenei összhangon túl a barátság is motiválta a közös muzsikálásra. Viszont ahhoz, hogy minden igényt kielégítő zene, lemez, videoklip készüljön, olyan környezetre, atmoszférára van szüksége egy zenésznek, ahol alkotása 100%-os mértékben ki tud teljesedni. Ekkor jött a támogatás a Jack Daniel's részéről, amely az ehhez szükséges feltételeket megteremtette és biztosította.

Tehát adott volt a zenekar, a bázis, de az ember mindig többet akar. Szeretne olyat csinálni, ami új, ami kihívás. Így jött az ötlet Neményi Ádám producer részéről, akinek nevéhez fűződik többek között az SOS Szerelem és a 9 és 1/2 Randi című nagy sikerű játékfilm, hogy rockumentum mozifilm készüljön az igazi rock&roll életérzésről, melyet a Jack Jack zenekar minden tagja teljes mértékben vall és képvisel. A film utolsó jeleneteit a Jack Jack első koncertjén forgatták le Miskolcon, a MEN keretein belül 2008. május 8-án. Itt több kamera rögzítette a zenekar teljes napját: a megérkezést, a backstage-ben történt eseményeket és a koncertet. A több hónapos munka eredménye, vagyis a

Jack&Roll Rockumentum film bemutatója
2008. november.

Ez a Jack Jack zenekar koncertsorozatának végállomása, ahol a rockumentumfilm bemutatása után a színpad is az övéké lesz, és így válik teljessé mindenki számára a film és a zene.


Forrás: http://www.jackjack.hu
Jack Jack - The Album
  
  
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.045 seconds to render