Rotting Christ – Fire, God And Fear – dalpremier



The Heretics
címmel 2019. február 15-én érkezik a Rotting Christ új albuma a Season Of Mist kiadó gondozásában, amiről első előzetesként Fire, God And Fear daluk szöveges videója add ízelítőt.

 

Rotting Christ – Fire, God And Fear – dalpremier (4 komment)

  • algras algras szerint:

    A Rotting Christ azon zenekarok közé tartozik, akik már jó ideje rátaláltak a siker receptjére.
    Tapasztalják, hogy az ilyen ultrakönnyen emészthető, popos egyszerűségű dalokra a jónép koncerten is megmozdul szép számban (még azok is, akik nem éppen fejből vágják az egész RC diszkográfiát). Természetes, hogy ezt az utat nem fogják csak úgy elhagyni. Tulajdonképpen jól elvannak a nem is jogtalanul kiérdemelt státuszukban.
    A lemezeiken nagyon hatásos az a sok kórus ének és tudják, hogy a legtöbb embert úgy is az fogja meg (vagy nem) először. Tehát azt igyekeznek minél hatásosabbra venni, vagyis minek görcsöljenek például kiugróbb gitártémákkal? 🙂
    Az már más kérdés, hogy ez a „kritikusokat” kielégíti -e vagy azokat, akik esetleg több zenei izgalmat várnának, de amik ők fanyalognak (ebbe többé-kevésbé magamat is beleértve), addig a RC köszöni szépen, élvezi a népszerűséget.

  • boymester boymester szerint:

    [quote=nascence:fmvzv65h]
    Ez nagyon várós album lesz….igazából már régóta ugyanabban a sablonban utaznak…mindig ugyanarra az albumra írnak számokat…csak éppen 5 egymás követő lemezen adják ki.
    [/quote:fmvzv65h]

    Azért 87 óta történt némi változás… A mostani hangja a bandának a Katá és Rituals lemezen alakult ki igazán. Ha a teljes diszkográfiát megfigyeli az ember, akkor 2-3 lemez után van valami vérfrissítés. Lesz itt is pár újdonság, ezért írtam, hogy egy dal alapján nem érdemes még ítélkezni.

  • nascence nascence szerint:

    Ez nagyon várós album lesz….igazából már régóta ugyanabban a sablonban utaznak…mindig ugyanarra az albumra írnak számokat…csak éppen 5 egymás követő lemezen adják ki.

  • boymester boymester szerint:

    A dal alapján most sem fogunk csalódni, bár manapság szerintem a [b:fmvzv65h]Rotting[/b:fmvzv65h] lemezek „egyben” hatásosak és fogyasztandók, részletekben nem az igazi.