Borknagar – ősszel új lemez

Szeptember 27-én True North címmel érkezik a norvég black/folk/prorgessive matalos Borknagar új nagylemeze, amit énekesi fronton teljes egészében a 2010-ben a csapat soraiban visszatért I.C.S. Vortex-el (Simen Hestnæs – Arcturus, ex-Dimmu Borgir) készítenek el. Mint az köztudott Andreas „Vintersorg” Hedlund énekes közel 19 év után távozott a csapat éléről, aki helyét I.C.S. Vortex vette át, de természetesen Lazare (Lars A. Nedland) is énekel a továbbiakban.

Végre hírt adhatunk a friss lemezünkről! Csaknem két évet töltöttünk az anyag megírásával, felvételével, és végtelenül büszkék vagyunk a True North lemezre! Ez az eddigi legváltozatosabb, legerőteljesebb és leggrandiózusabb Borknagar album! Efelől semmi kétség! A borítón és a designon ezúttal is Thor Erik Dullummal és Marcelo Vasco-val dolgoztunk. A folyamat kezdetétől fogva egy nagyon tiszta, pengeéles és organikus borítót akartunk, ami tökéletesen tükrözi a lemez hideg, északi lényegét.” – mondja Øystein G. Brun alapító gitáros.
 

Borknagar – ősszel új lemez (3 komment)

  • necron necron szerint:

    Igen, a borító elég ötlettelen. Semmi nem árulkodik az egyediségről és a kreativitásról, de azért voltak (szerintem) gagyibb Borknagar borítók is (Pl Qunintessence, vagy az Epic, Origin lemezek borítói). Az utolsó három lemez borítója nagyon szép lett.

    Egyébként, mindegyik albumukról ezt mondják, nagyjából minden zenekar. Az biztos, hogy megvétel előtt érdemes meghallgatni.

  • weide weide szerint:

    Őszintén szólva nekem sem tetszik a borító. Leginkább a logó elhelyezkedése végett. Mint egy gagyi hirdetőtábla, ami egy nyíllal mutatja, hogy „ez itten egy böszme hegy”.

  • artofhaven artofhaven szerint:

    Mekkora gagyi a borító az eddigi anyagok grafikájához képest! ( leszámítva az elsőt..) Remélem a zenében nem lesz visszalépés…