Pár tanács: a kevesebb több, dalírás, koherencia, harmónia, dinamika, a csend hatalma.
Valahogy soha nem tudtak olyan nagy hatást gyakorolni rám, mint az Ahab, vagy az Esoteric. Más érzelmi síkon mozognak, máshogy fogalmaznak. Remek lemez, ám nem érzek késztetést rá, hogy pörgessem. Lemegy, de nem nyúlok utána, hogy nekifussak ismét. Az említett két bandát loopolva napokig tudom hallgatni, ami nem kis különbség.
Borító alapján valami másra számítottam. Meglepett a lendület és az őszinteség. Valóban sok hasonló jön ki, de ez egy élvezetes és igényes munka a maga nemében. Sűrűn nem fogom hallgatni, mert nekem ez erősen hangulat (-tömegmészárlás-) zene.
Nem esett jól. Kicsit sem. Nem ezért járok ide, hogy ilyen lemezeket kelljen hallgatnom. Lehet valami rendszeridegen de jöhet, mert mondjuk eléggé underground és az oldal szellemiségével valahogy kapcsolatot talál, de ez itt hogyan és miért? Kíváncsian várom a kör végét ezzel kapcsolatban, hogy ki gondolta ezt rendjén valónak itt. Az ilyenkor szokásos pontot adom, amivel tartózkodásomat fejezem ki. (nascence kollégának köszönöm az összegzést, ami amúgy bennem is megfogalmazódott.)
Az ezredforduló magasságában azért a BM színtéren volt több hasonló is. Akkor én kiéltem ebbéli vágyaimat, hogy ilyenekkel szórakoztassam magam. Az ének teljesen rendben van, ezt így kell csinálni, ez pont így működik, ahogy van. Más kérdés, hogy engem már nem annyira mulattat, mint kb 15-20 éve.
Ahogy halad a lemez előre úgy lesz egyre erősebb, jönnek elő a jellegzetes HA jegyek. Van egy olyan érzésem, hogy ez most nem olyan könnyen adja meg magát számomra, mint általában szokta. Erik Rutan játéka, orgánuma klasszikusokat idéz, de mégsem másol, saját hangja van. Ha sikerül a darálást feldolgozni és lebontani a témákat, akkor bizony jó ez!
A korrekt iparos munka esetében a lemez felénél nem unom el magam attól, hogy ugyan azt a hangnemet, tempót, megoldásokat hallgatom. Eléggé egysíkú, minimális kitéréseket mutató anyag.
Sok minden változott az utolsó lemez óta, leginkább lecserélődött a brigád a két főkolompos mellett. Azonnal felismerhető, jellegzetes dalaik továbbra is erősek, mélyek, érzelem és témagazdagok. Van jobb lemezük is, ami nekem jobban fekszik, de még mindig meghatározó a jelenlétük és sokakra vannak hatással. Jonas pedig igazi meglepetés a lemezen, üde színfolt.
Ha abból indulok ki, hogy ez itt intro, outro, intermezzo halmazon belül összerakott lemez, akkor nem is rossz. Van filmzenés áthallás is rendesen persze. Sok értelmét nem látom az anyagnak, ha csak nem valami begombázott szertartáshoz kell zene a transzba eséshez megidézni az ősöket. Összességében kicsit ingerszegény.
A megvilágosodást nem érzem mint a Netra esetében, de üde színfolt volt ez a nagyon "trú jazz black". Sokkal rosszabra számítottam. Itt nem a lélek mélységeinek a megértése vagy felkutatása a cél. Egyszerűen csak ármlik a zene, jammalgetnek koncenpció nélkül, néha pedig elengedik a gyeplőt, és az őrület irányába fordítják a fejüket. A jazzes részek észrevétlenul simulnak bele a metálba...és meglepő, de semmi sznobság nincs jelen a jazzes témákban. Ikább David Maxim Micic-csel vonható erősebb párhuzam mint a Netrával.
Néha felmerül bennem, hogy talán türelmetlen vagyok...de ilyenkor eszembe jut, hogy a Reverende Bizarre, a Morgion, a Shape of Despair vagy a My Dying Bride mindig letudott kötni egy teljes album hosszában. A sok 10 pont lattán nagyon belelkesültem, mert még soha nem futottam össze a zenekarral...jó nagy pofára esés lett a vége. Modoros pátosz és középszerűség övezi az albumot egész hosszában, ami persze nem újdonság, hiszen a műfajban szinte mindeki ezt az utat követi. Az olykor feltűnő hegedű síró hangját is teljesen feleslegesenek éreztem, a Ceremony Of Bleeding-ben hallható tiszta ének pedig egy vicc. Tulajdonképpen ugyanarról van szó mint a legutóbbi Summoning album esetében is. Itt annyival jobb a helyzet, hogy a kidolgozás profi. Sőt, ez a legellenszenvesebb számomra, semmi zsigeri megnyílvánulás nem kapott teret. Olyan az album, mint egy kitömött vadállat, ami egy poros kastély sarkában fog raboskodni az idők végezetéig.
Elzenélgetnek, elóbégatnak magukban. Nem hallom, hogy mitől lenne ez kiugró a ma már profibbnál profibb garázs zenészek között. A dob nagyon ledületesen pörög, de a gitárok témái képtelenek követni...nagyon kiszámitható buli zene. Az énekes meg egy francos torokfertőtlenit cukorkát bakaphatna, mert nekem fájt már ez görcsös vokál....az ilyen erőlködéstöl csak aranyeret kap az emberek többsége. A borítót pedig végképp nem értem. Miért kell az értelmiségi észjátszás, amikor a közevetítendő üzenettől maximum a zsíros hajú suhancok nyaka fog begörcsölni a szombati moshpit után. A Cobalt mennyivel jobban tudja ezt a műfajt csinálni! Végezetül...az önleszopás oltárán is áldoznak: "All revenue from this release will be donated to the Transgender Resource Center of New Mexico"
A Guns n' Roses jelenség előtt mai napig értetlenül állok. Mindeki istenítette Slash géniuszát, de nekem mindig csak a köcsög kalapja ragadt meg az emlékeztemben. A nyomorék Axl Roset pedig megérne egy külön misét, nem beszélve a sirályról, amit egészben lenyelt, és azóta is vísít a torkából. De vissza a gólyafészek fejű gitár-herohoz. Slash közel sem egy kiugró gitárnyűvő, főleg nem zeneszerző. Az új albomon is (ami a pop zenékhez kötelező "feat" közreműködés tényére rávilágító indexszel látott napvilágot) a megszokott panelekből építkezik, hasonlóan a korábbi a GnR korszakhoz. Ez egy kiváló jammelgetés, amit brutál jó hangtechnika támogatott meg (a hangzás valóban gyönyörű!)... tényleg van ma még erre szükség? Bármely "nem kalapos köcsög" képes hasonló, sőt sokkal izgalmasabb anyagot összepakolni a szobája sarkában. Egyszer kiváncsi lennék, hogy mi lenne, ha egy ilyen szupernova méretű celeb álnéven adná ki következő albumát. Vajon képes lenne a Youtubról vagy a Bandcampről kitörni? Nem lett volna egyszerűbb Myles Kennedy-vel egy új zenekart alkotni, ahogy a Sons of Apolloék tették? Ha valaha is el tudnék vonatkoztatni (de nem tudok!) a kalapos király személyétől, akkor is csak egy unalmas, meglehetősen középszerű zenei hátteret és éneket tudnék értékelni. Összességében...valakit a vastagkeretes házmester szemüveg, másokat pedig egy buzi kalap, alatta egy köcsöggel tud kihozni a sodrából. Inkább egy új Ossian album legyen itt mint újra Slash!
Kövezzetek meg...de ez az a hangulat, ami hiányzik a mai zenék többségéből. King Diamond tényleg nagy hatással lehetett rájuk. Szépen ötvözték a kripta szagú heavy metált a hagyományos black metállal. A vokál néha tényleg nevetséges, de a zene nagyban kárpótol ezért az atrocitásért. Nem a hangszeres tudás ma már, ami előrevisz egy bandát. Harmóniákban, hangulatokban kell gondolkodni...nem pedig hangszeres maszturbációban. A hangzás maradéktalanul megtámogatja a zene koncepciót. Végre nem zúg minden hangszer, nem nyomják el egymást. A harmadik számnak pedig milyen dinamikája van! Jó szenvedést mindekinek...én nagyon élveztem minden hibája ellenére is.
Ha Zorán death metált játszana, akkor az pont ilyen lenne (itt legalabb nem aludna el a saját számai közben). A végére kifejezetten idegesített. Mindig elindultak a hangulat fokozás lépcsőin...aztán csak nem értünk fel a csúcsra, pedig a szám már régen végetért. A gitárszólók meglehetősen hányingerkeltőek, ami nem lenne baj, ha power metálról lenne szó. A kibogozhatlan aprításból én sem tudtam kihámozni a lényeget. Magabiztosan csinálják a halálfémet, csak ez engem egy cseppet sem izgat. Valóban van a hatások között Morbid Angel, de nem képesek a copy-paste témákat sem koherensen hozzákötni a hétköznapi ötlettelenségükhöz.
100%-ban megfelnek az elvárásoknak. Lengyelország az útóbbi időben az extrém metál új Mekkájáva nőtte ki magát. Ebből és a hasonló zekékből látszik, hogy elérte a maximális kapacitást, az innováció forrása kiapadni látszik. 3-5 éve még egyhuzamban ontotta magából a meglepetéseket, most azonban elkezdett felhígulni a mezőny, megindult az ipari forradalom...
Az előző albumokkal nem tudtak igazán meggyőzni, hogy hosszabb távú barátságot is kössek velük. Most izgalmas irányba mozdultak el. Nem kenyerem ez a túl modern hangvétel, de most sikerult olyan elemekkel fellazítani a megszólalást, hogy emellett nem tudok szó nélkül elmenni. A hörgös, acsarkodós, keményebben megszólaló részeknél a Gojiraval erős párhuzam vonható, míg a modernebb elemek esetén a Nami zenekar ugrott még be. A progresszív vonalra jellemző túljátszottság és műanyag érzelemvilág itt szerencsére nem tettenérhető. Köszi az ajánlónak, magamtól tuti nem harapok rá.
Többnyire élvezhető volt a zene lüktetése. Mivel alapvetően ambient közeli, ezért számomra is nehéz értelmes keretek között értékelni. Szépen oldották meg az elektronika és a oldschool, népi hangszerek vegyítését. A Veizu tétel kiemelkedett a többi közül.
A borító alapján 0 pont, de a zene érdekes volt.
Ez a lemez tetszett, bár a death doom, a korai My Dying Bride, napjaink Paradise Lost-ja is tetszik. Jelen lemez nekem a korai My Dying Bride-os időket idézte. Szerintem ez nem funeral doom.
Az Impaled Nazarene Latex Cult lemeze ugrott be, bár az jobb. A borítót nem tudom hová tenni.
Ezek esküszöm cirkuszban is felléphetnének. A vokálon vagy micsodán fetrengtem a röhögéstől.
100%-ban megfeleltek az elvárásaimnak. Köszönet illeti az ajánlót, jó az ízlése!
Egy ambient ami jó...
Jó nagy adag ömlengés ez a zene, a saját pátoszába fulladva. Szerintem én teljesen kiszerettem ebből a stílusból.
Lelkes amatőrök zajonganak...nem rossz, még bírom is az ilyet, de ennél azért lehetne zeneibb is a dolog.
Abszolút nem mozgatott meg ez a száraz aprítás. Az olyan fifikás játékot hiányolom, mint ami az Immolation-re és a Suffocation-re jellemző.
Rohadtul fárasztó volt a fülemnek a hangzás, de egyébként tetszett...
Majdnem mindegyik nagylemezükkel találkoztam már, mégis úgy érzem hogy semmi emlékem nincs felőlük - ezt az anyagot hallgatva viszont a homlokomra is csaptam hogy miért; Neutrális, számomra teljesen jellegtelen zenét nyomnak, teljesen felejthetően, pedig elvileg jól csengő név...
Egyszerű, mint a faék és igazából ettől működik jól. Végre egy zene, ami szórakoztatni akar. A stresszlevezető faktor itt biztos, hogy maximális értéket fog mutatni, ezért kezdők számára nem ajánlott. Jól elegyíti a punk/grind elemeket, ami az album hosszán is megmutatkozik, de mindemellett végig közérthető marad. Ha komoly társadalomkritikára vágysz, vagy csak a szomszéd kutyáját rugdosni zenehallgatás közben ez a neked való választás. Hidd el, az a cirka 20 perc úgy elrepül, hogy észre sem veszed, de legalább garantált, hogy megemeli a pulzusodat. Versíráshoz, s egyéb szépirodalmi tevékenységhez én azért mást javasolnék. :)
Huh, ez a kilencvenes évek black metal albumait juttatja eszembe. Igazából értékelhető nóta az album közepén gonoszul vicsorgó s hanyagul pöffeszkedő Dementia's Wheel Strapped, and Taken to Adjacent Halls. - micsoda számcím. Az albumra jellemző hangulat megvan, de a hangzás s az értékelhető nótán kívül eléggé megviseli az edzett zenehallgatókat is az album, már ha nem ez volt a cél. Aki szereti a régi vágású dolgokat s a horror zenei kivetülését, annak remek választás lehet ez a kanadai black metal album. - Visszatérve, az album közepétől azért jelentősebb javulás várható, ha kérdezitek. :D Persze, azért senki se várjon King Diamond féle horror operát, de hogy az öreg nagy hatással volt rájuk, az holtbiztos pont. :)
Aki imádja a Morbid Angel, Krisiun, Nile, Malevolent Creation,Suffocation, Dicide stb. féle halál metált, annak kellemes perceket okozhat az album. Technikás és brutális. :)
Arányosan elosztott hangszerek és jó témák az albumon. Ez jó. Black/death stílus, ez is kedvemre való. Ami a szövegvilágot illeti? Hagyjuk, kicsit egysíkú, unalmas... Nagy hibája az egész produkciónak, hogy első hallásra ellövi az összes puskaporát. Jó, de másodjára, harmadjára, sokadjára már nem hiszem, hogy újra meg szeretném hallgatni. Semmi több egy jól összefércelt iparosmunkánál. Baj, ha egy album szórakoztató értéke szándékosan alacsony értéket mutat, valószínűleg túlságosan ragaszkodnak a stílus kliséihez a skacok. Kicsit untat ez a sátán jó, vallásosság rossz dogma. Számomra vicces, hogy még mindig el lehet adni albumokat ilyen szövegvilággal.Kár érte, mert a vokál sem tesz hozzá túl sokat, sőt... Pozitív dolog, hogy itt legalább hallani a basszust. Szóval, aki szereti a meglepetések nélküli zenéket, az jó helyen keres.
Még csak kapaszkodót sem találtam a Metal Archives-on, persze a (z)interneten már igen. Nem tudom az adott stílusban mi számít jónak, vagy rossznak, mindenesetre diótöréshez a gyerekekkel, varráshoz, vagy épp' főzéshez kiváló. Akkor ez most jó, vagy rossz?! Még csak azt se mondhatnám, hogy kiváltott volna belőlem valamit. Valójában stílusidegen ide. Filmzenének mondjuk kiváló lenne. :)
Blutmond és Netra nevének emlegetése ösztönzött, hogy ez legyen a következő cucc, amit meghallgatok. Az emlegetett bandák nagy kedvenceim, szerintem rendkívül érzékeny pengén táncolnak, mert ezen a vonalon egy pici aránytalanság és bedől az egész... Most megszületett ennek a csapásnak a másodvonala is...
Napok óta érik, hízik a tíz pont. Skepticism és Ahab mellett a legnagyobb kedvencem a stílusban és most sem okoztak csalódást. Sok rétű, igazi doom csemege.
Ez egy igazán ütős taplóság rengeteg jó témával. Bob Marley mondta egyszer: ha nem mozogsz a reggae zenére, akkor valószínűleg halott vagy. Itt ez a bólogatás hiányára igaz:)
Sokszor próbálkoztam már velük, de a Fogdiver volt életük csúcsteljesítménye 2003-ban. Itt csak egy nagyon ügyes dobost hallok a végtelen maszatolás, az egysíkú, zenével kevésbé összeillő ordítással és egy számomra teljesen semleges, langyi vokállal. Néhol vannak kellemes progos lassulások, értik ők a zenélés csínját-bínját, de ezt izgalmasnak, vagy kiugrónak távolról sem tudnám nevezni. A pontokat a Silurian második fele és a Devonian tételek szolgáltatták leginkább, ott valahogy a helyükre került minden. A zárás végén pedig már majdnem elkezdődött egy refrén...
Na itt már kicsit nehezebb az ember dolga, mint a Deadwretch-nél. Ha azt mondom Netra és Blutmond akkor Hp-t nyomon követők már nagyjából be is tájolhatják, miről is van szó. Bár a Bandcamp oldalon is le van íra röviden és tömören, hogy Mayhem+Miles Davis, amivel az én érdeklődésemet már fel is keltette, mert mindkettőt nagyon szeretem. Jazz és black metal fúziójáról van itt szó, ami valljuk mostanság már nem is annyira egyedi. Viszont ellentétben az elején említett két zenekarral, én itt úgy éreztem, hogy az ipari urbánus(Nem vagyok benne biztos, hogy most jól használom-e ide ezt a szót) melankólia helyett inkább a kísérletezős free jazz és a fúvós hangszerek dominálnak. A fúvósok isteniek, ötletek is vannak dögivel még ha néha nem is sikerült kibontani őket. A vokál az ami nagyon gyengéje a dolognak. Mindent egybe vetve, ez egy nem tökéletes de jó debüt, fel vázolta a célokat, merre is akar el indulni az úriember. Nekem egyre jobban tetszik, mondjuk azokat is tökéletesen megfogom érteni akik lehúzzák. De hátha más is olyan mazochista mint én.
Régi sulis, punkos, death-es black metalka. A témák kellemesek, amikor kell hajráncigálós zúzás, vagy csak bólogatós andalgás. Hangzás is épp megfelelő. Igazából azon kívül, hogy kb hetente jönnek ki ehhez hasonló lemezek, nem tudok róla rosszat mondani. Egy személyes öröm zenélés, ami számomra át is jött teljesen, végig élvezetes volt a lemez. Üvöltve okádáshoz, kecskebaszáshoz, nyugdíjasok buszról lerugdosásához tökéletes aláfestő zene.
Korrekt iparos munka, amit valószínűleg pár nap múlva már el is felejtek.
Szeretem az ilyet, néha napján. Ez sem volt rossz de a varázslat elmaradt.
Pofás kis tech black/death/thrash "van itt minden" zene. Néha talán túl sok is. Hangzás rendben, tudás megvan. Kb mindegyik dalban van olyan váltás, ami nem tetszik, igaz, ennek ellentettje is, olyan téma is, mindegyik dalban, ami viszont nagyon rendben van. 4. és 6. dalok a legjobbak nálam. 30-40 percben jobb lett volna, utolsó 2-3 dalnál többszöri hallgatásnál is már nagyon "vakaródzott", hogy kikapcsoljam.
Zeneileg ez rendben lenne nekem, megvan a hangulata, ha nem is túlzottan izgalmas, de azért mindenképp értékelhető témákkal. A vokál viszont az egészet elrontja, valahogy süt az egészből, hogy kényszerből előszedték azt a bandatagot, aki hajlandó volt mindenféle extrém vartyogást-károgást-vonyítást produkálni, csak éppen ez szerintem nem a szándékolt sötétséget, gonoszt, extrémet váltja ki a hallgatóból - legalábbis belőlem biztos nem - hanem egyfajta szánalmat. Ha egy banda nem talál normális vokalistát a zenéjéhez, az addig maradjon csöndben, amíg meg nem találja. Az öt dalból a harmadikat találom a legjobbnak.
Ez egy teljesen jó album, az a "soha rosszabbat" kategória. Zoolixius kommentjét osztom, ahhoz sokat hozzá tenni nem tudok. Ha az album dalait "random" módon hallgatnám, tuti nem tűnne fel, ha a playlistben egy dal többször is lefutna akár egymás után.
Nekem úgy, ahogy van az ambient (és annak mindenféle fajtája) teljesen kimaradt, így egy dolog biztos: nem mérvadó, hogy én mit írok vagy kommentelek róla. Ettől az albumtól sem változott meg ez a hozzáállásom. Arra jó volt, hogy legalább hallgatás közben rákeresgethettem, hogy ambienten belül mennyi különféle zene van. De mivel nem hallgatom, különbséget sem tudok tenni köztük, így egy teljesen random módon kiválasztott 100 ambient album közül valamennyi 5 pontot kapna tőlem, mert az 5 pont az nálam erre (is!) van kitalálva: 5 pont, ami vagy teljesen közepes, vagy teljesen hidegen hagy (nem bánt de nem is élvezem) vagy nem értek hozzá.
Az előrendelés első napján előrendeltem már :)
Na de kopi! A vokalista a címben és a borítón szereplő boszorka hangján szólal meg! Nekem tetszik.
Nem gondoltam volna, hogy ez fel fog itt bukkanni. Előre sejtem, mennyien ki lesztek akadva, ugyanis ez még a CdG Sinister albumánál is elbaszottabb, gonoszabb, sötétebb, betegebb cucc, de az irányvonal számomra hasonló. Sőt, én simán párhuzamba is tudnám állítani a két formációt. De amiért az előbb említett polák őrülteket csípem, pont azért nincs miért savaznom a háborodott kanadaiakat sem. Azért lélekben készüljetek fel erre a setét utazásra.
Még egy civilizációépítős játék soundtrack, mint kb. a legutóbb beajánlott Danheim. Amit ott írtam, igazából ide is simán be tudnám copy-zni. A stílust nem vetem meg, de szerintem ez a lemez egyszerűen gyenge.
Ha ismered az eddigieket, akkor tudod mire számíthatsz. Néhány hallgatás alapján ezt most kicsit szürkébbnek érzem az előzőekhez képest. Talán nem volt elég idő a dalok csiszolására a nagy GNR összeborulás közepette...
Ők a funeral doom istenei!!!Megunhatatlan mestermű az összes albumuk.
Azon kivételes zenekarok egyike, akik egyetlen nagylemezére sem tudok (idővel vagy akár azonnal) 10 pontnál kevesebbet adni. Úgy tudnak albumról-albumra (stílus keretein belül) változni, hogy nincs 2 egyforma kiadványuk, mégis AZONNAL fel lehet ismerni a védjegyeiket. Most a szokottnál kissé merészebb a kísérletezés, de szó nincs arról, hogy megtagadták volna önmagukat.
mind csak állandó hp tag csak olvasói
Hangpróbák: 1. ... 377. 378. 379. 380. 381. Full screen Vertikális nézet
2018. november 24.
BlackZone nascence Husky chipmonkey Zoolixius boymester Eroen kopi mike666 Weide 9000Sanyi Belial Perszepeta ∑:
1.
Evoken
Hypnagogia
8 6 8 4.5   10     10     10 10 8.3
2.
Dead Wretch
Hug Division Dead Wretch
8 6 9 6.5 9 9 8             7.9
3.
The Ocean
Phanerozoic I: Palaeozoic
9 9 8.5 5   6               7.5
4.
Etienne Pelosoff
Trve Brutal Black Jazz
  8.5 6     7 8             7.4
5.
The Order Of Apollyo...
Moriah
6 6 10 8 7   7 6.5           7.2
6.
The Projectionist
Visits From The Nighthag Part ...
7 8.5 2   6.5     4.5 8.5 9       6.6
7.
Cor Serpentii
Phenomankind
6             7           6.5
8.
Hate Eternal
Upon Desolate Sands
8.5 5   5 7                 6.4
9.
Torulf
Västerled
6.5 7.5 5   5   6 5   5       5.7
10.
Slash featuring Myle...
Living the Dream
5 2                 7.5     4.8
∑:
7.1 6.5 6.9 5.8 6.9 8 7.3 5.8 9.3 7 7.5 10 10 7
McFrost1977 2018. november 16., péntek, 19:29
McFrost1977
Csatlakozott:
2015. augusztus 28.
Hozzászólások: 1584
Lehet majd komment nélkül lepontozom, mert bele-bele hallgattam, de jelenleg nincs időm sajnos a körre.
--
"Ha eljő a Farkas Vihara, ne egyél a sárga hóból!"
nascence 2018. november 16., péntek, 18:56
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 936
Ez nagyon fasza kör...ennyi meglepetést! (gun)
McFrost1977 2018. november 13., kedd, 17:36
McFrost1977
Csatlakozott:
2015. augusztus 28.
Hozzászólások: 1584
Válasz Hónaljmankós F... üzenetére:


Ja igaz Nascence. Volt mikor úgy bebasztam, hogy véletlenül megnyomtam a törlés gombot. Vagy valami személyes sértettségem volt, persze csak beképzeltem. Az ember felébred másnap és rájön milyen kicsiny problémák ezek.

Legközelebb valami rövidebb, de mégis komolyabb művésznevet találj ki :-D
--
És ha eljössz, világvége, itt találsz majd engem,
nyárfák közt a szélben zúg, csak zúg a lelkem.
Weide 2018. november 13., kedd, 14:19
Weide
Csatlakozott:
2016. március 24.
Hozzászólások: 1058
Válasz Hónaljmankós F... üzenetére:


Volt mikor úgy bebasztam, hogy véletlenül megnyomtam a törlés gombot.


(hrhr) (hrhr) a legjobbakkal is megesik
--
"...az a zene, amelyet a legértelmesebb szomszédjaimnak sem tudnék kimagyarázni" - farrrkas
Zoolixius 2018. november 13., kedd, 05:09
Zoolixius
Csatlakozott:
2018. április 23.
Hozzászólások: 211
Válasz Eroen üzenetére:

Javítsatok ki ha tévedek, de itt már sok mindenki feltámadt, van aki többször is (whistle)


Megesik néha, ha az ember halhatatlan. :-p
--
- In Grind We Trust -
nascence 2018. november 12., hétfő, 23:07
nascence
Csatlakozott:
2010. november 27.
Hozzászólások: 936
Válasz Hónaljmankós F... üzenetére:


Ja igaz Nascence. Volt mikor úgy bebasztam, hogy véletlenül megnyomtam a törlés gombot. Vagy valami személyes sértettségem volt, persze csak beképzeltem. Az ember felébred másnap és rájön milyen kicsiny problémák ezek.Ezt tök jó olvasni, hogy valaki végre normálisan látja a dolgot (b)
Hónaljmankós F... 2018. november 12., hétfő, 22:56
Hónaljmankós F...
Csatlakozott:
2018. január 22.
Hozzászólások: 137
Válasz nascence üzenetére:
Talán feltámad harmadnapon....Hónaljmankós, már Te is feltámadtál számtalanszor (hrhr) m/

Ja igaz Nascence. Volt mikor úgy bebasztam, hogy véletlenül megnyomtam a törlés gombot. Vagy valami személyes sértettségem volt, persze csak beképzeltem. Az ember felébred másnap és rájön milyen kicsiny problémák ezek.
Eroen 2018. november 12., hétfő, 20:27
Eroen
Csatlakozott:
2012. február 4.
Hozzászólások: 172
Javítsatok ki ha tévedek, de itt már sok mindenki feltámadt, van aki többször is (whistle)

Nascence párjának lehet igaza van (a)
© 2001-2018 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.103 seconds to render