Koncertek
Midnight Ghost Tour 2019
január 27.,
Dürer Kert - Room 041
Blackened Mysticism Fesztivál 2019
február 16.,
Kaptár Klub
Emerson, Lake & Palmer Lives On Tour
február 24., 20:00,
A38 Hajó
Riverside
március 9.,
A38 Hajó
Killfest Tour 2019
március 11., 18:00,
Barba Negra
Reduced To Ashes Tour
március 11., 20:00,
Collosseum Club
Post Traumatic Tour 2019
március 12.,
BudapestArena
Arcane Astral Aeons Tour - Part 2.
március 12.,
Dürer Kert - Room 041
Wayfarers & Warriors Tour 2019
március 13.,
Barba Negra
Ramagehead Tour 2019
március 13.,
Dürer Kert
Tour of the Dragon Empire 2019
március 24.,
Dürer Kert - Room 041
Steelfactory World Tour 2019
március 27., 20:00,
Barba Negra
Godsmack, Like A Storm
március 28.,
Barba Negra
Codex Omega European Tour 2019
április 2.,
Dürer Kert
Bullet For My Valentine
április 10.,
Barba Negra
The Atlantic - Europe 2019
április 11.,
Dürer Kert
Easter in Hell European Tour 2019
április 15.,
Dürer Kert
Kissin' Dynamite - Europe in Ecstasy Tour 2019
április 18., 20:00,
Dürer Kert - Room 041
Dark Easter Metal Meeting 2019
április 20.,
Backstage München
Midnight, Iron Steel
április 22.,
Dürer Kert - Room 041
Imperial Triumphant, Mord'A'Stigmata
április 23.,
Dürer Kert - Room 041
Europe Under Black Death Metal Fire
április 26.,
Dürer Kert
The Iron Maidens
május 4.,
Dürer Kert
Moonglow World Tour 2019
május 6.,
Barba Negra Track
Vienna Metal Meeting 2019
május 11.,
Arena
Simulation Theory World Tour
május 28.,
BudapestArena
Metalfest Open Air 2019
május 31.,
Amfiteátr Lochotín
Slayer
június 11.,
BudapestArena
Sum 41
június 12.,
Budapest Park
Amon Amarth, Trivium
június 12., 20:00,
Barba Negra Track
Nova Rock 2019
június 13., 10:00,
Pannonia Fields
The Flesh & Blood World Tour 2019
június 25.,
Barba Negra Track
továbbá
Partnerek
Hírek
Facebookra vele! 2006. november 19., vasárnap, NorthWar ^^
StormHammer Új DobosA német power metal banda bejelentette az új dobosát Johannes Lang (Stygian Shore), aki már teljes jógú tagnak számít a csapatban.
Facebookra vele! 2006. november 19., vasárnap, NorthWar ^^
Crest of Darkness Rómában

A norvég black metal együttes, a holnapi napon, Rómába fog utazni az Outer Sound Studióba, hogy megkezdje ötödik albumának felvételeit. A lemez címe "Give Us the Power to Do Your Evil" lesz, amit Giuseppe Orlando (Novembre) producer segédletével rögzítenek. A cd-n következő számcímek szerepelnek majd: „Your Demons", "Revenge Complete" and "Death and Pleasure". Az albumot My Kingdom Music bocsátja ki 2007 elején. Másik hírként pedig, közölték, hogy személyes okok miatt Akke gitárost elküldték és helyét Rebo bassziszta/énekes vette át.

Facebookra vele! 2006. november 19., vasárnap, NorthWar ^^
Downlord Új Album SampleÍzelitőként belehallgathattok a Downlord death metal banda zenéjébe, ahol olyan zenészek vannak, mint az ex-Bolt Thrower/Benediction vokál Dave Ingram Iniquity. KLIKK Január 30-án megjelenő "Random Dictionary Of The Damned", album az Open Grave Recordsnál fog megjelenni limitált példányszámban.
Facebookra vele! 2006. november 19., vasárnap, NorthWar ^^
Killswitch Engage LetölthetőA Killswitch Engage új albuma "As Daylight Dies" teljes egészében letölthető a myspace oldalukról: MySpace page.
Facebookra vele! 2006. november 18., szombat, NorthWar ^^
Saint Petrol

Elkészült a Saint Petrol második kislemeze, a Ghost Town Man. A kislemez 2 dala meghallgatható a zenekar myspace oldalán. www.myspace.com/saintpetrol Ha további dalokra vagy kiváncsi, látogass el a www.saintpetrol.com oldalra, ahol elérhető az első kislemez is (Not Music Just Rock), teljes egészében.

Facebookra vele! 2006. november 17., péntek, NorthWar ^^
Regurgitate

Decemberben stúdióba vonul a csapat és előreláthatólag 12-13 tracket rögzítenek és a Skullhog zenekarral jelenik meg split formában.

Demonical - Hellsworn (2009)
Kritika, haragSICK @ 2009. április 28., kedd, 18:34
 
Hírek
Facebookra vele! 2006. november 17., péntek, NorthWar ^^
Blind Myself Klip

Az új Blind Myself klip a Go Get A Life! című számra mától letölthető itt: LINK vagy YouTube-on rosszabb minőségben megnézhető, itt: LINK

Facebookra vele! 2006. november 16., csütörtök, NorthWar ^^
Vader  a Kultiplexben

Vader - lengyel-magyar metalkodás a Kultiplexben

 

Annak ellenére, hogy egy underground műfaj elkötelezett képviselőjének tekinthető, a Vader zenekar nevéhez számos rekord fűződik: az egykori keleti blokk egyik első extrém metal alakulata minden bizonnyal a kontinens legaktívabb koncertzenekarai közé tartozik, és minden idők egyik legsikeresebb demóját is jegyzi. A munkamániás lengyel gárda mellett két magyar csapat, a Casketgarden és a Cenobite is színpadra áll majd december 3-án, a Kultiplexben.

 

A lengyelországi Vader 1986-ban alakult, az első extrém metal formációk egyikeként a néhai vasfüggönyön innen. A klasszikus gitárok-bőgő-dob-ének (hörgés) felállásban működő négyes ma Európa egyik legszínvonalasabb death metal csapatának számít, ami a tagok hihetetlen teherbírásának, kitartásának és eltökéltségének köszönhető. A Vader zenéje ugyan egyértelműen rokonítható a stílus amerikai nagyágyúinak munkásságával (Morbid Angel, Cannibal Corpse, Deicide), de ugyanakkor jól megkülönböztethető attól, köszönhetően például Piotr Wiczwarek sajátos, brutális hangjának.

 

A Vader nevéhez számtalan kiemelkedő teljesítmény kapcsolódik: a zenekar két évtizeden át képes volt a legjobbak között maradni, még annak ellenére is, hogy a death metal műfaj ez idő alatt bizony átélt hullámvölgyeket. Az együttes minden idők egyik legsikeresebb demójával rendelkezik, hiszen a 'Morbid Reich' című első anyagukból több mint 10.000 darabot adtak el. A debütalbum csak 1993-ban érkezett, azóta azonban a Vader a szcéna egyik legaktívabb tagja: szinte minden évben friss zenével - köztük számos élő felvétellel - jelentkeznek, s összesen kilenc stúdióalbumot adtak ki eddig.

 

A tagok büszkék arra, hogy együttesük neve úgy vált világszerte ismertté, hogy eközben nem távolodtak el kezdeti, nyers és puritán zenei világuktól, s ma is ugyanolyan kíméletlen death metal zenét játszanak, mint a kezdetekkor. Nem is akárhogyan, hiszen a zenekar elsősorban hihetetlen lendületének, és kifogyhatatlan energiáinak köszönheti a sikereket: a világ egyik legaktívabb koncertbandájaként évente akár 200 fellépésük is lehet. A lengyelek most is úton vannak, hiszen szeptember vége óta szünet nélkül, minden este zenélnek Európa valamelyik pontján, és ezt csak november végén szakítják majd meg egy hétnyi pihenő erejéig... hogy aztán ugyanazzal a lendülettel folytassák a körutat, s így december közepéig összesen 75 koncertet adnak majd.. de már tervezik a turné folytatását.

 

Fáradtság jeleit pedig nem lehet felfedezni rajtuk: minden este maximális erőbedobással és lelkesedéssel darálják a jóféle agyeldobós death metalt, s elszántságuk, lehengerlő erejük mindenkit féktelen tombolásra késztet. Az Egyesült Államokban és Európában egyaránt stabil rajongói bázist épített ki ez a magából koncerteket és albumokat ontó death metal gépezet, mely hazájában, az egyébként meglehetősen prűdnek ismert Lengyelországban is komoly népszerűségnek örvend: legutóbbi albumuk, az 'Impressions In Blood' a nyolcadik helyen nyitott az összesített lengyelországi slágerlistán.

 

Budapestre december 3-án érkeznek, előttük pedig két magyarországi csapat keménykedik majd a Kultiplex színpadán. Az 1998-ban alakult, brutális death/thrash metalját szomorkás, szívfájdító dallamokkal kombináló Casketgarden fokozatosan küzdötte fel magát hazánk első számú metalbandái közé. A mosonmagyaróvári zenekar ma már két albummal, valamint rengeteg koncerttel a háta mögött nemcsak hazánkban, hanem a Közép-Európában is ismert csapatnak számít, amiben a szlovák kiadó mellett a számos régiós koncert, köztük például a 2005-ös csehországi Brutal Assault Fesztiválon nyújtott produkciójuk is szerepet játszott.

 

A nyitóbandaként szereplő Cenobite a legfiatalabb a három csapat közül, zenéjük azonban két másik fellépőhöz hasonlóan kiforrott, egységesen magas színvonalat képvisel. A 2001-ben alakult zenekar felállása 2004-ben szilárdult meg, a koncepció pedig ugyanaz, mint a kezdetekben: igényes, de a trendekkel szembeforduló, kompromisszummentes zenét játszani, a korai magyar death/noise underground bandák által megkezdett úton továbbhaladva, méghozzá - az ütős extrém vokálokat hallgatva alig hihető módon - női énekessel az élen. A Cenobite receptje mindenesetre működik, amit a weboldalukról is letölthető új anyag, a 'Reckoning' remek dalai mellett az egyre gyakoribb koncertmeghívások is bizonyítanak. A három gárda december 3-ai koncertjére jegyek már vásárolhatók a Ticketportal országos bolthálózatában - köztük az ismert rockboltokban -, valamint a www.ticketportal.hu oldalon, méghozzá - a korábban meghirdetettel szemben - egészen a koncert napjáig elővételi áron, 3500 forintért.

 

Tudnivalók:

2006. december 3., vasárnap 18.30

Budapest, Kultiplex

Vader, Casketgarden, Cenobite koncertek

Belépő: 4000 Ft, elővételben 3500 Ft.

 

Kapcsolódó weboldalak:

http://www.vader.pl

http://www.casketgarden.com

http://www.cenobite.hu

http://www.negativeart.hu

http://www.ticketportal.hu

http://www.kultiplex.hu

 

Hallgatnivaló, látnivaló:

http://www.myspace.com/6va6er6

http://www.myspace.com/casketgardenmetal

http://www.myspace.com/cenobitehell

Facebookra vele! 2006. november 16., csütörtök, NorthWar ^^
Diecast, Brand New Sin VideoVadonatúj videót nézhettek meg a Diecast klikk és a Brand New Sin klikk zenekartól.
Facebookra vele! 2006. november 16., csütörtök, NorthWar ^^
Nirvana 2002 CD Kiadvány

Ne kérjetek Eriktől Nirvana 2002 kiadványokat, az összes kazettáját dalszövegestől odaadta a Threeman Records-nak, aki azt tervezi hogy az eddig összes Nirvana 2002 demót megjelenteti egy CD-n. A megjelenési idővel kapcsolatban még nem lehet semmi konkrétumot tudni, de kérdezzétek a kiadót, hogy lássák hogy van érdeklődés a kiadvány iránt !

Nirvana 2002 tagok :
Orvar Säfström - Guitars/Vocals
Eric Qvick - Drums
Lars Henriksson - Bass

linkek:

 

Nirvana 2002 a Metal Archives-en : http://www.metal-archives.com/band.php?id=11058

Threeman Records : http://www.threeman.net/  /  info@threeman.net 

Facebookra vele! 2006. november 16., csütörtök, maniac ^^
Tankcsapda

Szia!

Néhány info ismét: most már valóban KAPHATÓAK a FŐNIX CSARNOK és a PECSA koncertek belépőjegyei! (A turné oldalon a város nevére kattintva megtalálható a jegyelővételi helyek listája) de a honlapon keresztül is lehet jegyeket rendelni a december 29.-ei debreceni bulira! Sokan kérdezték hát itt vannak a jegyárak: a PeCsa 2990.- a Főnix Csarnok Küzdőtéri (álló)jegy szintén 2990.- a Lelátó(ülőhely) pedig 3790.- Aki biztosan ott szeretne lenni a két koncert valamelyikén az ne tétovázzon,  szerezze be elővételben a jegyeket mert a helyszínen - a PeCsában biztosan, de Debrecenben is - már csak korlátozott számban lesznek jegyek! :))) Ismét van mit nézegetni, hiszen a salgótarjáni és a kisújszállási képek is felkerültek a FOTO oldalra és természetesen a turné is tovább gördül: pénteken BARCS-on (ott még soha nem voltunk!!!) szombaton pedig MOHÁCSON találkozhatsz velünk!

Szóljon a rock!!!

Üdv; A Tankok

Tankcsapda - Dolgozzátok Fel! (2016)
Kritika, 9000Sanyi @ 2017. január 3., kedd, 14:20
Tankcsapda - Sziget 2009 (2010)
Kritika, 9000Sanyi @ 2010. október 20., szerda, 23:47
Tankcsapda - Minden jót! (2009)
Kritika, Junkie @ 2009. november 8., vasárnap, 23:34
1. ... 190. 191. 192. 193. 194. 195. 196. 197. ... 2460.
Cikkek
review
2019. január 20., 20:40, Armand ^^
Doom a kamrából.Solemn Ceremony - The Chamber (2019)
review
2019. január 20., 17:13, boymester ^^
Erőteljes debütálás két profitól, egyéniséggel fűszerezve.Heads For The Dead - Serpent's Curse (2018)
review
2019. január 20., 14:00, boymester ^^
 A művész ott kezdődik, ahol az értelem csődöt mond.Fordomth - I.N.D.N.S.L. (2018)
review
2019. január 20., 13:09, boymester ^^
 Új év, új bemutatkozás egy másik generációtólStellafera - Collapsing Domain (2019)
review
2019. január 20., 12:54, boymester ^^
 Amikor a harangok sokkal inkább búgnak, mint zúgnak...Othuum - The Astral Horror (2019)
review
2019. január 20., 12:13, boymester ^^
 Őrült kell egy őrült ellen...Wheelturner - Cognitive Distortions (2018)
review
2019. január 20., 11:56, boymester ^^
 Klasszikus angol fém, elhivatottságból eljátszva.
The Battle Of Britton - A Requiem of War​ (Part One​) ​Blood (2018)
review
2019. január 20., 09:42, boymester ^^
 Tényleg van élet a halál után.Malevolent Creation - The 13th Beast (2019)
review
2019. január 19., 12:00, oldboy ^^
Dallamos rockzene hívők, figyelem! Újra itt a BulldózerBulldózer - Időn és álmokon túl (2018)
review
2019. január 18., 19:02, Armand ^^
A sivárság sötét villámai.Anguish Sublime - Thornwinged EP (2015)
review
2019. január 18., 17:06, Armand ^^
Pszichedelikus káprázat lassú léptekben.Jeremy Irons and the Ratgang Malibus - Bloom (2011)
review
2019. január 15., 21:02, Armand ^^
A rágógumi még most is ragad.Scorpions - Lovedrive (1979)
review
2019. január 15., 11:21, 9000Sanyi ^^
Egyből a közepébe - koncept debütRevolutio - Vagrant (2018)
review
2019. január 7., 11:12, Armand ^^
A leopárd nem vedli le a bőrét.Def Leppard - The Def Leppard 'EP (1979)
review
2019. január 5., 10:50, oldboy ^^
Ha két, jól csengő név összeáll... Northward - Northward (2018)
review
2019. január 4., 13:03, Armand ^^
A magunk által formázott sors.Burzum - Filosofem (1996)
review
2019. január 4., 09:09, nascence ^^
Pogányságot csak alázattal...
Ashaena - Calea (2016)
review
2019. január 1., 12:50, Armand ^^
Kísérleti idők, és egyéb áthidalások.Black Sabbath - Technical Ecstasy (1976)
gig
2018. december 31., 11:36, Mindenholottlevo ^^
Két teremből is ömlött a fém egyszerre.
Észak vagy dél - ez volt itten a kérdés
review
2018. december 30., 18:06, boymester ^^
 Vérző, soha be nem gyúgyuló sebekPhlebotomized - Deformation Of Humanity (2018)
review
2018. december 28., 21:23, Armand ^^
A vénákban lüktető thrash metal.Sodom - Partisan 'Ep (2018)
review
2018. december 27., 11:11, Armand ^^
Sarkföldi lélekdidergés.Norilsk - Weepers of the Land (2018)
review
2018. december 26., 08:49, boymester ^^
 Bejglipusztító aprítás év végéreAborted - TerrorVision (2018)
review
2018. december 26., 08:26, boymester ^^
Amikor farkasszemet néz a törpe és az óriás...Dirge - Lost Empyrean (2018)
review
2018. december 24., 15:58, boymester ^^
 A húrok pattanása utáni időszak...Peste Noire - Peste Noire – Split – Peste Noire (2018)
gig
2018. december 24., 14:29, Mindenholottlevo ^^
Dan McCafferty nélkül is magabiztosan menetel tovább a skót hard-rock legenda.
Az én fehér bicajom
review
2018. december 24., 13:29, boymester ^^
 H.P. Lovecraft összes érkezett a fa alá...
 
Sulphur Aeon - The Scythe Of Cosmic Chaos (2018)
1. ... 183. 184. 185. 186.
© 2001-2019 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.597 seconds to render