CSAKAZÉRTIS – klippel tértek vissza

A 2001-ben alakult budapesti CSAKAZÉRTIS zenekar egy közel kétéves szünet után 2010-ben tért vissza a hazai rockéletbe. Azóta a Depresszió és Road zenekarok vendégeként két országos turnén van túl a banda, amelynek 2012 áprilisában jelent meg a legújabb ötszámos kislemeze Csak játék címmel. A lemezhez most elkészült az első videoklip is.



További infókért katt tovább!
_ELVALASZTO_
„Sziasztok!

Örömmel jelenthetjük, hogy megjelent a CSAKAZÉRTIS zenekar vadiúj videoklipje, amelyet az idén megjelent „Csak játék” EP nyitó dalára az „Én irányítom” című nótára forgattunk. A klipet Szlovákiában, Nagyudvarnokon vettük fel egy roncstelepen, főszereplője pedig egy kislány, aki eltéved a roncsok között és próbál elbújni félelmetesnek vélt üldözője elöl… A klip végére természetesen minden jóra fordul, amelyben a roncstelepen játszó zenekarnak is van némi szerepe!
A videót egyébként az FX-Film készítette Bíró Máté vezetésével, és a klip július 31-én debütált a Music Channel – 1 like ROCK című műsorában. Reméljük Nektek is tetszeni fog!
Ezt a videót terveink szerint ősszel egy másik klip követi majd az öt dalt tartalmazó új lemez talán leghúzósabb, „Szakíts szét” című nótájára, amelyet itt hallgathattok meg a lemez többi dalával együtt: http://soundcloud.com/csakazertiszenekar/sets/csakjatek/

Az őszi turnénk keretében élőben is találkozhattok velünk és az új EP dalaival; erről és minden más fontos eseményről a Facebook oldalunkon szerezhettek információt.”