Csakazértis – új dal, új klip

„A Kiben bízol? címet viselő tétel, ami a zenekar soron következő lemezének előfutára, sokak szerint az eddigi legerősebb anyag, amit valaha készítettünk zeneileg és vizuálisan egyaránt. A dal ingyenesen letölthető a zenekar SoundCloud oldaláról.
A video egy fogságba esett lány és szadista fogvatartójának fiktív történetét mutatja be, ezzel a lehető legnagyobb hangsúlyt fektetve a dal rejtett üzenetére. Mindenképpen szerettük volna, hogy a videó hangulata harmonizáljon azzal a komor, súlyos hangulattal, amit a dal magában hordoz. Ezen felül pedig tényleg úgy gondoljuk, hogy érdemes elgondolkodni – akár csak pár percre is, miután a klip véget ért – hogy kiben is bízhatunk manapság, nehogy véletlenül hasonló helyzetben találjuk magunkat, mint a klip főszereplője Mihály Fanni, akinek ezúton is köszönjük szépen a segítséget! A klip munkálatait teljes egészében a Csakazértis zenekar és a thehabakuks produceri csapat vállalta magára, a felvételeket pedig Farkas Christián készítette.



_ELVALASZTO_

A formáció jelenleg a Depresszió zenekar vendégeként járja az országot a Junkies és a Sunset zenekarokkal kiegészülve, emellett további bulikra is sor kerül majd a mozgalmas őszi turné keretein belül. Friss hírek, képek, videók folyamatosan érkeznek a banda hivatalos facebook oldalán.
Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.