Zorall

Az idén munkásságuk elismeréseképp Fonogram díjjal jutalmazott Zorall együttes szokásához híven meghökkentő koncertre készült. Eddig Zorallina tűzfújásai ejtették ámulatba a közönséget, most pedig véresen komoly produkcióval rukkolt elő a csapat.

„A Hangya Produkció és a Viva televízió közösen Zorall Véradónapot szervezett. Szükség volt minden egészséges, jó szándékú véradóra!” – kezdi tárgyilagosan Hangya Zorall, alias Lévai Hangyássy Laci.

A Zorall zenekar hadbafogható tagjai rendhagyó vérhozamnövelő koncertet tartottak a Magyar Vöröskereszt Székházában. Az eredmény: 55 liter vér, amivel kb. 150 életet lehet megmenteni. A nagy sikerre való tekintettel jövőre ugyanitt és ugyanekkor megismétlik e karitatív programot. A történtekről folyamatosan beszámol a Megálló, a VIVA televízió kedvelt kívánságműsora.

„Természetesen mi sem maradtunk ki a véradásból. A Zorall zenekar legénysége és még sok-sok zenészkollégánk, barátunk tette tiszteletét és adta vérét ezen a napon. Köszönet illet mindenkit, akik vérüket ontották e nemes ügyért!” – folytatja Hangya Zorall, a program ötletgazdája. „A Zorall életében fontos, hogy segítsünk ahol tudunk. Legközelebb május közepén ismét rabosítjuk magunkat. Tavaly karácsonykor már megismerkedtünk egyszer a fegyházi hangulattal. Nyomasztó. Most Baracskán tartunk koncertet azoknak a börtönlakóknak, akik homokzsákokat pakoltak a gátakon. Ha jól tudom a minisztériumból is számíthatnak némi elismerésre, mi pedig a zenénkkel lopunk szabadságérzést a falak közé.”