Thulcandra – jövőre itt az új album

Négy év után új lemezzel jelentkezik a német Thulcandra. Az erőteljes Dissection hatásokat felvonultató banda új anyagának címe Ascension Lost és 2015. január 30-án jelenik meg a Napalm Records gondozásában. 2012 óta a Dark Fortressből ismert Seraph üti a dobokat a zenekarban, az új albumon is már az ő játéka lesz hallható. Előzetes dal még nincs, de alább megcsodálható a borító és a dalok címének listája is olvasható a tovább után. Hatpaneles digipak formátumban jelenik meg a lemez, az első nyomás korlátozott példányszámos lesz, bónusz tételekkel, ebből 100 darab mellé a borítóképet mintázó felvarró is jár majd. Ezen kívül gatefold tokos dupla vinylen is kapható lesz az anyag, ehhez pedig első 100 megrendelő posztert kap.


_ELVALASZTO_

1. The First Rebellion
2. Throne of Will
3. Deliverance In Sin and Death
4. Demigod Imprisoned
5. Interlude
6. Exalted Resistance
7. The Second Fall
8. Sorrow of the One
9. Ascension Lost
10. Outro
11. Perishness Around Us (Bonus Track)
12. Frozen Kingdom (Bonus Track)
13. Dreaming (Bonus Track)
14. Immortality (Bonus Track)

Thulcandra – jövőre itt az új album (1 komment)

  • ensomhet ensomhet szerint:

    Ami nem meglepő, hisz direkt azzal a céllal jöttek létre, hogy pont olyan zenét csináljanak, mint a Dissection és az Unanimated.

    „We are a band that plays exactly this style, if somebody compares us with the mentioned groups we just acompleted our mission to bring this style back to life. Both, Dissection as well as Unanimated, are huge influences to our sound and to our group in general so it felt just natural to cover those songs. The songs are from fans for fans, nothing else.”

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.