Anneke Van Giersbergen – 4 CD-s box set

A holland Anneke Van Giersbergen-t nem valószínű, hogy bárkinek is be kellene mutatni, hiszen márkanévvé vált hangjával számos lemezre letette már a védjegyét. Legutóbb a The Gentle Storm-ban hallhattuk Arjen Anthony Lucassen-nel együtt.

Ezt követően, egy 4 CD-s box set kiadására készül, amely tartalmazza az Air (egy bónusz dallal), a Pure Air, az In Your Room és a Live in Europe lemezeket. Az egyéb információval és képekkel megtoldott anyag címe Day After Yesterday, és június 15-én kerül megjelenésre.



Anneke a következőket fűzte hozzá:

Amikor 2007-ben szólópályára léptem, úgy éreztem, a határ a csillagos ég. Az Agua de Annique néven kiadott négy lemez meghatározó részévé vált a karrieremnek, hiszen a különböző stílusokkal való szabad kísérletezgetés rendkívül izgalmas volt. Ez ahhoz is hozzásegített, hogy különböző zenészekkel dolgozhassak együtt. Erre a gyönyörű box setre különösen büszke vagyok, és a létrehozásában is aktívan részt vállaltam. Igényes a dizájnja, és mindaz, ami még a CD-k mellett benne van, csak hab a tortán.


Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.