Pensées Nocturnes – Francia black metal

A Pensées Nocturnes névre hallgató depresszív black metal szörnyeteg Franciaországból riogatja a metal társadalmat À Boire Et À Manger című új albumával. Két dalt is meghallgathatnak az erre fogékony fülek, amelyek a Le Rat des Goûts és a Les Yeux Boiteux címet kapták. Limitált digipak kiadásban január 16-tól szerezhető be a korong.

<a href=”http://penseesnocturnes.bandcamp.com/album/a-boire-et-a-manger”>A Boire et A Manger by Pensées Nocturnes</a>

Pensées Nocturnes – Francia black metal (2 komment)

  • necron necron szerint:

    Leginkább egy elmebeteg agyában szólhat ilyen „zene”.
    Egy világ végi, eldugott elmegyógyintézet sötét, dohos, beteges atmoszférájára emlékeztet.

    Tetszett az eddigi munkássága, bár elég ritkán hallgatom az albumait, mivel elég speciális lelki állapot kell, hogy az ember végig hallgassa. Csak télen, csak sötétben…

    Ez is ütős anyag, leginkább a második szám tetszett (nem tudom a címét), a nyomorúságos körhinta zenével.

    Szerintem ez a „zene” nem igazán pontozható, mivel ezt nem lehet objektív skálázni. Valaki bírja az ilyen zajt, valaki nem megőrül tőle.

    Én nyitott vagyok az ilyen cuccokra, mert ebben is van rejtett érték,a sötét, elborult, nyomorúságos beteg hangulat, amit az elején említettem…. (gpig)

  • oldboy oldboy szerint:

    Szerintem még mindig avantgárd zene ez, bár valóban depresszívebbnek tűnik, mint az előző lemezük, amiért anno lelkesedtem. Mondjuk abból is látszik, hogy az ember folyamatosan változik, hogy ma már biztos nem adnék 9 pontot egy ilyen disszonáns, gyakran kakofonikus katyvaszra…

    Két éve viszont még tetszett. (weird)

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.