A Melechesh frontember nyilatkozata a letartóztatásáról

Arról érkezett hír, hogy a sumér black metal úttörőinek számító Melechesh frontemberét nemrégiben tettlegességért letartóztatták Jeruzsálemben. Mivel az elmúlt két hétben különböző híresztelések voltak olvashatók, a zenekar úgy döntött, hogy nyilatkozatot ad ki az esetről. Íme Ashmedi álláspontja:

„Amikor Jeruzsálemben töltöttem a vakációmat, letartóztattak, mert egy kocsmai verekedésben megütöttem valakit. Három napos fogva tartást követően 3000 dollár óvadék, valamint további 18 000 dollár biztosíték fejében házi őrizetbe kerültem, és a helyzet így is fog maradni, amíg a bíróság ki nem tűzi a tárgyalás időpontját. Ezt követően a bíró fog dönteni a sorsomról.
Azon a napon egy kellemes estét töltöttem egy barátom bárjában. Több verbális provokációt és halálos fenyegetést követően véleményem szerint éltem az önvédelem jogával. Akik ismernek, tudják, hogy gyakran én vagyok az, aki leállítja a verekedést, és fizetek egy italt az embereknek, hogy megnyugodjanak. Ez alkalommal ez másképp alakult….
Egy ostoba kocsmai verekedés volt, ami nem igazán az én stílusom, azonban elvesztettem az ellenőrzést az események fölött, a vakáció pedig rémálommá változott. 3 nap börtön, most pedig házi őrizetben vagyok a tárgyalás eddig ismeretlen időpontjáig. Szerencsére a hatóságok engedélyezték számomra, hogy megtartsuk a jeruzsálemi koncertünket, így néhány órára elmehetek próbálni a fiúkkal, következő nap pedig felléphet a banda.”

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.