Krampüs – régi-új dobossal

A Krampüs körüli történéseket hírlevelükben adták közre Kovács Tamásék:

„Mostanában látszólag csend van a zenekar körül, ám valójában ez nem így van. Az egyik legfontosabb változás, hogy úgy egy hónapja dobost kellett cserélnünk. Norbi sajnos már nem tudott elegendő időt fordítani a zenekarra, ami egy idő után eljutott arra a szintre, hogy hátráltatta a dolgainkat. Több hónapos dilemma után meg kellett lépnünk a cserét, mert mi nem akartunk ülni a seggünkön és várni, úgyhogy nélküle megyünk tovább. Most régi/új dobosunk van, akit Fertig Jánosnak hívnak, aki ismer minket, tudja hogy anno vele indítottuk el a Krampüs-t, és a Mental Holocaust lemezünk fele vele íródott, tehát az eredeti dobosunk tért vissza. Be is dobjuk mindjárt a srácot a mély vízbe, mert épp a harmadik lemez munkálatainak előkészítésén pörgünk, tehát elsősorban az új nótáinkra koncentrálunk most, amiket meg kell tanulnia, helyenként pedig bele is piszkálunk a témákba.

Ezenkívül a koncertprogramot is gatyába kell ráznunk, mert a megújult felállás első bulija az augsburgi Hood of Hate fesztiválon lesz november végén. Eredetileg az volt a terv, hogy november végén vesszük fel a harmadik albumot, de a dobos csere miatt bukott ez a mutatvány, így valószínűleg jövő év elejére tolódik a dolog. Az előző lemezekhez képest, most nem a SuperSize-ban fogunk dolgozni, hanem Smicivel a soproni MD stúdióban.

A borító már készül, ami az eddigi vonalat viszi tovább, az album címe nagy valószínűséggel ’Retarded Spawn’ lesz, de ez még változhat. Elvileg 15 nóta kap majd helyet az albumon, zeneileg az eddigi vonal megy tovább, annyi változás lesz, hogy ezúttal kicsit hosszabb nótáink vannak, és kemények, mint az Orosz tél…!”