Conceived By Hate – második lemezével jön az el salvadori death metal banda

Közép-Amerika egyik legaktívabb death metal bandája, az el salvadori Conceived By Hate november 13-án, Death & Beyond címmel adja ki második albumát.

„Keményen dolgoztunk azon, hogy a 2012-es év elmúlta után minden esztendőben ki tudjunk adni valamit. Idén azonban úgy éreztük eljött az idő egy teljes értékű stúdiólemezre, ami azt bizonyítja, hogy 15 kibaszott év elteltével is éhezünk és szomjazunk a szónikus gyűlöletre. A Death & Beyond cím egyébként tökéletesen passzol erre a kiadványra, mivel érezhetően benne van a dalokban minden, ami kifejezi a death metal műfaj iránti hódolatunkat. Célunk tehát nem az volt, hogy minél kiforrottabb, minél fejlettebb hangzással lássuk el ezeket a nótákat; annál inkább szerettünk volna visszatérni a gyökerekhez, melyek ténylegesen lángot gyújtanak az inspirációhoz. Ha tehát technikás, egocentrikus vagy virtuozitástól eltelt zenét kerestek, akkor azt nem itt fogjátok megtalálni, mivel ez, amit mi játszunk, szimplán kibaszott, csonttörő Death Metal!” – közölte a banda.

A Death & Beyond című lemezt limitált CD-n és digitális változatban, világszerte a Satanath Records, helyileg a Morbid Skull Records, Észak-Amerikában pedig a Deathgasm Records fogja terjeszteni, amiről előzetesként, a The Underdog számukat hallgathatjátok meg.
 

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.