Anthrax – örömhír Scott Ian könyve kapcsán

A Rex Brown és a Max Cavalera életrajzi könyvek hazai kiadása kapcsán ismert Dudich Ákos barátunk hírlevelét olvashatjátok a Scott Ian könyv kapcsán:

„Mint azt már sokan tudjátok, megszereztem Scott Ian I’m the Man – The story of that guy from Anthrax című önéletrajzi könyvének jogait a magyar kiadásra, amelyet a Konkrét Könyvek Kiadó (aka KKK) fog majd gondozni. Kicsit olyan ez nekem, mint egy hazatérés, hiszen az első rocktörténeti fontosságú könyvfordításomat pont ennek a kiadónak csináltam még 2004-ben. Ez volt Anthony Kiedis, RHCP-frontember Chili a sebre című műve.
Na, de elég a nosztalgiából, vissza a lényeghez! Örömmel tudatom, hogy Scott Ian Anthrax-könyvének a fordítása már el is készült, év végéig pedig befejeződnek a szerkesztési munkálatok. A tervek szerint januárban tördelünk, korrektúrázunk és a borítón dolgozunk. Februárban pedig már nyomdába is adjuk Scott önéletrajzát, így a március 12-i pesti koncerten tutira mindenki kézbe veheti majd! A Concerto Music szervezőivel hál’istennek príma a kapcsolatunk, úgyhogy a könyvbemutatóra a Barba Negrában, a koncert előtt kerül majd sor! Egyelőre nem is tervezek külön facebook-csoportot csinálni ennek a könyvnek, szerintem a koncert eseményoldalán is tudunk majd kommunikálni egymással. Majd kiderül 🙂

De nem csigázom tovább a kíváncsiságotokat és csak előállok a farbával, ugyanis van egy még örömtelibb hírem: pár napja jött az email, miszerint Scott rábólintott, hogy Rex Brownhoz hasonlóan külön előszót írjon könyvének magyar kiadásához, vagyis közvetlenül megszólít majd minket, a magyar rajongókat! Pezsgőt ide!
Természetesen ez a könyv is előrendelhető itt a honlapomon keresztül, és akkor bekerül a nevetek a könyv egyik lapjának a fejlécébe! Vagy egy barátotoké, ahogy szeretnétek…”


A koncert beharangozó videója: