Moongates Guardian – Középföldi kalandok

Let Horse Be Bridled, Horn Be Sounded! címmel jelentette meg új epikus hangulatú lemezét az orosz (Kaliningrad), középkori atmoszferikus black metalt játszó Moongates Guardian.
Az album, akár csak korábbi hat előde a J.R.R. Tolkien írásaihoz fűződő Középfölde mondavilágát járja körbe. „Egy csodálatos album magas szintű költői, és bőséggel teli epikus dallamokkal, ami könnyedén kúsznak be hallgatója fülébe. Amit a lemezen hallunk ez egy erőteljes, koherens harmóniákkal összefogott, harci ménként száguldó dicsőséges és művészi black metal.”

 <a href=”http://moongates-guardian.bandcamp.com/album/let-horse-be-bridled-horn-be-sounded”>Let Horse Be Bridled, Horn Be Sounded! by Moongates Guardian</a>

Moongates Guardian – Középföldi kalandok (1 komment)

  • necron necron szerint:

    Ha valamivel, akkor tétlenséggel nem lehet vádolni a Moongates Guardiant, minden évben legalább egy album 😀 , és nem válik a minőség romlására, ha lehet mondani egyre jobbak.

    Talán ez a legjobb lemezük, mintha egy kicsit fogósabb témák születtek volna és több a „slágeres” dal a lemezen. A borító is szokás szerint gyönyörű.

    Ami nagyon érdekelne, hogy hogyan csinálják az intrókat, sample-et, milyen programot használnak a szimfonikus és folk betétekhez, mert azok valami elképesztően jók. (L)

    További pozitívum, hogy korrekt árban megvásárolhatóak a lemezek tisztességes audio formátumban (wav, flac).

    Moongates Guardiant mindenkinek! (b)