Gruesome – jön a Death mániákusok új EP-je


Az Exhumed, Possessed, Malevolent Creation és Derketa tagok alkotta Gruesome március 31-én, Fragments Of Psyche címmel adja ki új hat dalos, a korai Death, valamint a régi sulis floridai death metalt tökéletesen hangzását visszahozó kislemezét.

A lemezen vendégként feltűnik a Death és a Cynic egykori dobosa, Sean Reinert, valamint feldolgozásként felkerül rá a Death klasszikus, Choke On It című nótája. Továbbá öt olyan nyers hangzású demós felvételt is tartalmaz, amik tulajdonképpen a Gruesome legelső felvételei.
 

Matt Harvey
énekes-gitáros az új kislemeztígy kommentálta: “Roppantul izgatottak vagyunk az új EP megjelenése okán, többek közt azért, mert egy nagyon-nagyon különleges vendég, Mr. Sean Reinert vendégszerepel egy dalban, amit konkrétan az ő stílusához illesztve írtunk. Ki sem tudom fejezni, milyen nagy megtiszteltetés nekem, hogy egy ekkora tehetséggel és egy ilyen nagyszerű sráccal állhattam össze! Sean közreműködése révén úgy érzem, sikerült újabb szintre juttatunk a Death előtti örökös tisztelgésünket. Maga az EP lényege egyébként az, hogy a Death diszkográfiájának egyes tételei előtt külön-külön is lerójuk tiszteletünket, illetve az, hogy mindazáltal újabb szintre fejlesszük a Gruesome hangzását. Nagyon örülünk, hogy a továbbiakban is fejet hajthatunk Chuck Schuldiner munkássága előtt, egyben tovább léphetünk a Gruesome fejezetében.

Előzetesként máris itt van az EP címadó dala, amit Sean Reinert dobolt fel.