Decapitated – Never – klippremier


A lengyel technikás brutal death metalos Decapitated július 7-én, a Nuclear Blast gondozásában jelenteti meg hetedik stúdiólemezét Anticult címmel.
 

Az Anticult a Decapitated örökségét és jövőjét reprezentálja. Rendkívül büszkék vagyunk erre a lemezre, mind a dalkompozíciók, mind a produkció tekintetében. Zenénket ennél kiválóbb módon nem is lehetne összefoglalni.” – mondta Vogg, a csapat gitárosa az új lemezről tett nyilatkozatában.

Az új lemez első előzeteseként Never című daluk hivatalos videoklipjét nézhetitek meg, amiről Vogg így beszélt: „A Never az első dal, amit közzéteszünk az új albumról. Egy gyors, technikás, és ami a legfontosabb, iszonyatosan kemény nótáról van szó. Számunkra ez a dal fedi mindazt, amiről a Decapitated szól. Remek buli lesz élőben játszani ezt a számos. Élvezzétek ti is!
 

A Decapitated új klippremierével egy időben (egy napos különbséggel) mutatta be 2014-es Blood Mantra albumának címadó dalának koncert videóját, amit a nemrég befejeződött brit turnéjuk képsoraiból állítottak össze.