Moongates Guardian – egy kis kóstoló

 Érdekes és létező jelenségre hívnám fel a figyelmeteket: minden Summoning lemez közeledésével megnő a klónok száma is, ami a rajongóknak épp elég, a műfajt elkerülőknek pedig teljesen felesleges. Ilyen klón az egyébként semmiképp sem tétlenkedő, szinte minden évben lemezzel jelentkező Moongates Guardian is, akik beelőzve a példaképeket, közvetlenül 2018 elején hozzák el nekünk új lemezüket, ahol visszatérhetünk Frodó egyre szűkösebbnek tűnő világába. A Leave The Northern Mountains minden dalából kapunk egy kis ízelítőt. 

Moongates Guardian – egy kis kóstoló (1 komment)

  • necron necron szerint:

    Való igaz, hogy gombamód nőnek a Summo-hoz hasonló zenék, de én ebben nem látok kifogásolni valót, hisz így jönnek létre stílusirányzatok. A selejtje, majd kihullik a tuti bandák meg megmaradnak.

    Nem érzem kópiának a Moongates-t. Érződik, hogy a Summo inspirálta, de egyedi hangvételű. Fantasztikusak a sample-ei és intrói (amiket fogalmam sincs, hogy és mivel követi el). Azt viszont nem tudom, hogy mit csinálhat a csóka, hogy évente legalább két albumot kiad. Mellette tolja a Holdaar nevű projektet is, ami szintén nem egy igénytelen valami. Elképzelésem sincs, hogy van valakinek ennyi ideje, vagy ennyire inspirált, hogy helyből megír egy dalt ?!

    Frodó a legnagyobb! Szerintem azok, akik imádják a LOTR világát és a Könyvön nőttek fel, azoknak sosem lesz Megyetúltengésük, és mindig érdekelni fogja őket egy jó kaland Középföldén (@)

Hexvessel Hexvessel
április 24.
Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.