Lost Continent – új EP

A budapesti modern metál zenekar az elmúlt hozzávetőlegesen két év során, bár számos koncerten megfordult, új anyaggal még sem halmozta el hallgatóit, rajongóit. Ez persze nem azt jelentette, hogy tétlenkedtek, két single dalt is kiadtak, melyek közül az egyikre (Rusty Casket) videó klip, a másikra (Napravágyó) pedig szöveges videó is készült, de terjedelem tekintetében ez az EP megjelenés a következő nagyobb mérföldkő.

Az EP az „Antikque” címet kapta, mely magáért beszél. A zenekar ezzel szeretne egy nagyjából 5 éves periódust lezárni, valamivel modernebb vizek felé evezni és egy kicsit finomítani a stílusán, az aktuális tagok és hallgatók szája íze szerint.” – fejtette ki Madaras Jani, a zenekar csellistája.

Ezen a kislemezen – amit IDE kattintva hallhattok – összesen 6 dal hallható, melyek közé bekerült a fent említett két single dal is, valamint továbbiakkal bővül. A zenekar elég nagy hangsúlyt fektetett a dalszövegek nyelvére, hiszen magyarul és angolul is énekelnek a lemezen.
A zenekar „régi/új” anyaga igen hatásosnak ígérkezik, valamint Jani azt is elárulta, hogy már gőzerővel folynak a munkálatok a következő nagylemezhez is.

A Lost ContinentAntique” EP élő bemutatója 2018.május 11-én lesz a Legionfest keretei közt, a Dürer Kertben, érdemes lesz rá elmenni!

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.