Red Swamp – friss hírek a mocsárból



„Pár változás történt a zenekar háza táján, ezekről szeretnénk most beszámolni Nektek.
– írja a csapat friss hírlevelében.

Mint minden bizonnyal láttátok, új lemezünkön és az azt követő bulikon is Veress Marci verte szanaszét a dobszerkót. Ez a kapcsolat és pozíció egyfajta barátság extrákkal módon működött köztünk, tudtuk, hogy Marcinak sajnos egyszer majd itt kell hagynia minket, hogy tovább tudja építeni a karrierjét az USA-ban. Makay Andris barátunkat sem fogjátok több Red Swamp bulin látni sajnos, ugyanis úgy döntött, hogy a jövőben más stílusú zenékben szeretné tépni a húrokat.

Igazi öröm volt mindkettejükkel játszani, sok meghatározó dolgot éltünk meg együtt: Andris friss tagként tolta velünk végig a tavalyi osztrák-magyar turnét, ami fergeteges volt, szerzőként két dallal is hozzájárult a Desertdrive albumhoz, ráadásul az ő vezényletével rögzítettük a lemezt a SuperSize Recording stúdióban, ahol ő hangmérnökként dolgozik. Marci pedig meghozta ritmusszekcióban azt a szintlépést, amit vizionáltunk tavaly és játékával olyan magasra tette a lécet, hogy nem volt könnyű méltó utódot találni.

A lehető legtöbb sikert és szerencsét kívánunk Nekik a továbbiakban és köszönjük a sok munkát, amit a Desertdrive lemezünkbe beletettek, büszkén tekinthetünk vissza majd erre az anyagra.

A további nyári bulikon Sipos Andris testvérünk/barátunk fogja tépni a gitárt, őt ismerhetitek a kultikus Nuke és Strong Deformity zenekarokból, a déli témák szerelmese és nagy doktora. A dobok mögött pedig Schwartz Dani aprítja majd a cájgot, aki korábban az Inhale Me oszlopos tagja volt és kávé mellé Meshuggah-t eszik reggelire.

Gyertek el valamelyik nyári koncertünkre, izzadjunk sörgőzt, bólogassunk tonnás riffekre és fejtsük meg együtt az univerzumot.

NYÁRI DÁTUMOK:
07/06 VÁC, VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó
07/07 TISZAALPÁR, Alpárfeszt 2018
07/19 VESZPRÉM, Veszprémi Utcazene Fesztivál
07/20 DEBRECEN, Campus Fesztivál 2018
07/21 FÜRSTENFELD (A), Volkshaus
07/26 BUDAPEST, S8

Befejezésül pedig szóljon az új lemez egyik legnagyobb zúzdája, a Crossed, Marci szemszögéből, Császár Robi barátunk kameráján keresztül:



Hexvessel Hexvessel
április 24.