Mayhem – ritkaságokkal teli kiadvány a Dead korszakból

Egy különleges Mayhem ritkasággal teli box-al jelentkezik november 16-án a Peaceville kiadó. A Cursed In Eternity deluxe kiadvány a zenekar korai, Dead nevével fémjelzett korszakának állít emléket.
1991. április 8-án lett öngyilkos Per Ohlin, azaz Dead, a norvég Mayhem korai időszakának frontembere, aki ezt megelőzően alapvető hatást gyakorolt a zenekar ideológiájára és színpadi megjelenésére. Az általa fémjelzett érának állít emléket a Peaceville. A deluxe dobozban hat picture disc, egy vinyl kislemez, egy 92 oldalas képes album (mely olyan leveleket és korábban nem látott fényképeket is tartalmaz, amelyek személyes archívumokból származnak), egy sosem látott koncertfelvételekkel, próbatermi videókkal teli DVD, illetve poszterek kapnak helyet.
 
A koncerteket annak idején Jessheimben és Sarpsborgban rögzítették, előbbi teljes egészében bekerül a gyűjteménybe, a vinyl kislemezre pedig két stúdiófelvételt pakolnak, a Freezing Moon-t és a Carnage-et, amelyet a zenekar annak idején egy Projections Of A Stained Mind című válogatásra vett fel.
Hexvessel Hexvessel
április 24.