Rockmaraton 2019 – második bejelentés

Újabb hírlevéllel jelentkezett a Rockmaraton Fesztivál szervezősége, amelyben újabb fellépőket osztottak meg, akik fellépnek a következő évi felvonáson.

2019-ben július 8-14. között várjuk a rockereket a dunaújvárosi Szalki-szigeten – a múlt heti névsorolvasás után újabb fellépőket jelentettünk be:

A Paradise Lost 15 lemezes életműve mellett nem lehet elmenni – a korai death/doom/gothic metalból tett kisebb kitérő után az elmúlt pár évben visszatértek az eredeti, súlyosabb hangvételhez. Olyannyira, hogy a tavaly megjelent lemez Nick Holmes csapata szerint az eddigi leglassabb és legsúlyosabb albumuk – a régi klasszikusok mellett biztosan számíthatunk pár friss dalra is a jövő nyári koncerten.

A kétezres években alakult Los Angeles-i hardcore-zenekar, a Terror alig egy hónapja jelentkezett új lemezzel. Scott Vogelék hetedik sorlemezére elég sokat kellett várni, de a visszajelzések alapján megérte – júliusban a Szalki-szigeten mindenki eldöntheti majd, elég bitangul szólnak-e az új nóták a klasszikusok mellett.

A lengyel black metal színtér egyik izgalmas színfoltja az Mgła – a brigád ezúttal is a megszokott fekete csuklyákban, egyen-bőrdzsekibe bújva celebrálja majd a fekete misét.

Hazai vonalról újabb 11 zenekar csatlakozott a line-up-hoz: Counter Clockwise, Isatha, Junkies, Krampüs, Lord, Moby Dick, Omen, Ørdøg, Paediatrician, Tiansen, Wall of Sleep.

November 5-ig 14.900 Ft-ért kaphatóak még az early bird a jövő évi Rockmaratonra – országszerte a Ticketportál jegyirodáiban és online.

Jegyvásárlás ►http://bit.ly/ROCKMARATON2019_TICKETS

SZÉP Kártya ► http://bit.ly/ROCKMARATON2019_szepkartya

K&H SZÉP Kártya ► http://rockmaraton.hu

Jegyirodák ► http://bit.ly/Ticketportal_jegyirodak