Pearls Of Long Loved Years – megjelent az első lemeze



The 47th Parallel North
címmel megjelent Polonkai Tamás (Napok Romjai, Polly Is Dead, Bálnalovas) a magyar grunge egyik legismertebb arca által vezetett Pearls Of Long Loved Years első lemeze.
 

Hogy miért ez lett a lemez címe? Mindig is kerestem a megfelelő kifejezést arra a zenei/lelki rokonságra, amit Seattle zenészeivel és zenekaraival kapcsolatban érzek. Évekkel ezelőtt egy kommentben találkoztam először azzal, hogy Seattle és Budapest azonos szélességi fokon található. Teljesen megdöbbentett, már néztem is a térképet – és alig hittem a szememnek – hogy Seattle, Budapest és Eger is szintén a 47-ik északi szélességi fokon található. Nagyon boldog voltam, mert ennél jobban semmi sem tudta volna kifejezni azt, amit ezzel kapcsolatban érzek. Amikor elérkezett a lemez címének kitalálása, egyértelműen ez tetszett mindenkinek a legjobban, így hát nem is volt kérdés, hogy ez legyen az.

A lemez egyenlőre csak a digitális terjesztőnél elérhető el (Spotify, iTunes, Deezer, Amazon stb.) de fizikai formátumban is megjelenik a Grungery Media Records gondozásában, Előrendelni a polly.grungery@gmail.com email címen lehet.
 




Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.