Rockmaraton 2019 – az idei év utolsó bejelentése

2018-ban egy utolsó hírlevéllel jelentkezett a Rockmaraton Fesztivál, amely három nemzetközi és tizenegy hazai fellépőt takar. Legközelebb januárban olvashattok újabb hírlevelet.

Az utolsó idei bejelentéséhez érkezett a Rockmaraton – még 3 nemzetközi és 11 hazai fellépő kerülhet a fa alá.

Nem először teszi tiszteletét a Rockmaratonon a Finntroll csapata. A finnek épp kis szünetet tartanak a készülő új lemez munkálataiban, de nagy eséllyel új dalokat is hoznak majd magukkal jövő júliusban – az biztos, hogy garantált lesz a buli!

Még belegondolni is durva,hogy 2019-ben lesz 40 éves a The Exploited – Wattie sajnos túl van már pár szívrohamon meg a 60-on is, de élő bizonyítéka saját alapigazságuknak: „Punk’s Not Dead”!

Találó név a szibériai húsdaráló a ruszki jeges pokolból származó bandára. A Siberian Meat Grinder zenéje saját bevallásuk szerint többek között a hadcore, a black metal, a stoner rock és a rap sajátos elegye – szól mindez a Medvecár nevében! A Rockmaratonon meglátjuk, mit jelent ez élőben.

Ismét 11 magyar zenekarral bővült a felhozatal: Continoom, Dirty Dawn, Dying Wish, Faminehill, Kalapács, Lost Continent, Rózsaszín Pittbull, Sniffyction, Stonedirt, The Southern Oracle, Zorall.

Országszerte a Ticketportal jegyirodáiban és online kaphatóak a jövő évi bérletek. Az eddig bejelentett program elérhető a http://rockmaraton.hu/programok oldalon és a Koncertnaptárban.