Black-Out – jubileumi CD és DVD

Megrendelhető a BLACK-OUT XXV MMXVII címre keresztelt jubileumi koncertanyaga, mely az EDGE Records gondozásában jelent meg, és DVD verzióban elérhető a márciusi HammerWorld magazin mellékleteként is.

Black-Out: XXV MMXVII rendelés:
black-out.hu/xxv-mmxvii/

A 2017 januárjában a budapesti Barba Negra Music Clubban rögzített 25 éves nagyszabású koncert felvétele digipak csomagolásban, mely tartalmazza a teljes koncert anyagát dupla CD-n, valamint DVD-n. A jubileumi rendezvényen a számos vendéget felvonultató estét az ú.n. “Icon Blokk” nyitotta, aminek keretében hat zenekar (Oltári Fiúk, Uzipov, Mrs. Columbo, Ørdøg, Zanzibár és Ocho Macho) vállalta, hogy saját képére formál egy-egy dalt, és eljátssza ezt a születésnapon, mely szintén megtalálható a DVD-n!

BLACK-OUTXXV MMXVII
(a DCD-n és a DVD-n egyaránt)
1.Black out
2.Az első
3.Vigyél el
4.Fekete kék
5.Néma ajkak
6.Medley
7.Esőnap
8.Levél és kereszt
9.Ezüst kötet
10.Zöld kedd
11.Idegen – Tejfehér csend
12.Beszélj mindenről – Ébredés
13.MAYA
14.A szív diktál
15.Gyönyörű zombi
16.A körúton
17.Szabadlábon
18.Ami vagy…
19.Tetovált sorszám
20.Spirál


BLACK-OUT „ICON”
(a DVD-n)
1.Oltári Fiúk: Szabadlábon
2.Uzipov: Régi dal
3.Mrs. Columbo: Néma ajkak
4.Ørdøg: Legyen
5.Zanzibár: Ma
6.Ocho Macho: Fekete-Kék



A 2017-es jubileum tiszteletére újra kiadásra került az első 4 klasszikus Black-Out album remaszterizálva, igényes digipak csomagolásban, melyek korlátozott számban még elérhetőek.

Az Esőnap, illetve Szabadlábon korongokat bónuszokkal egészítettük ki, előbbihez a lemez demo változatát, a Szabadlábonhoz pedig három, a kétezres évek elején csupán promóciós példányként terjesztett előzetes anyagot tettük hozzá.