Deiphago – Fülöp-szigetek sátánjai


A világ „legerőszakosabb” bandájaként számon tartott fülöp-szigeteki származású extrém metalos Deiphago április végén I, The Devil címmel adja ki ötödik albumát. Az idén 30 éves banda új lemezére 8 hiper gyors sátánian bestiális dal kerül fel.
 

Ez az album bandánk fennállásának 30. évét jelzi. Benne van minden tapasztalat, amit 1989 óta szereztünk. Rettentő keményen dolgoztunk ezen a lemezen és kétségkívül ez az eddigi legjobb, amit eddig készítetteünk. Meglehetősen sötét hangulat, és a pusztulás atmoszférája jellemzi.” – mondta a banda alapítója, énekes-basszere V.666.

Ez a lemez felül fog múlni mindent. Nem csak a bestiális black death metal műfajon belül, hanem az egész black metal-szcénán is. Az’I, The Devil ugyanakkor megállja a helyét, mint egy változatos, szokatlan hangzású, erős disszonanciákkal és tűrhetetlen hangzavarral teli zenei mű. Ez a mi Magnum Opuszunk, ami simán besorolható a ’90-es éve úttörő black metal-alkotása közé. Normális emberek nem értik ezt a zenét, de pont ez volt a célunk akkor, amikor elhatároztuk, hogy ledöntjük a kor tipikus trendjeit. Óvakodjatok, hamarosan jön az I, The Devil!

Íme sátáni albumukról három dal.



Hexvessel Hexvessel
április 24.