Amphion – Hírlevél

Szia!

Közeledünk az újabb koncertdátumokhoz, és újra lehet szavazni is!:)

04.18. Rocktogon – A szép emlékű Amphion-klub óta külsőleg és technikailag is megújult klubban szerda este egy nem hétköznapi koncerttel várunk mindenkit! Velünk együtt még két másik zenekar, köztük Miki új bandája, a Creatures of Dawn is színpadra lép majd.

04.22. Az Emergenza elődöntő végleges dátuma április 22. (!) Egyben ennek a fordulónak ez lesz a záró napja is. Velünk együtt 8 zenekar lép színpadra a Kék Yukban ezen az estén. Az 1.300 Ft-os elővételi árú jegyek (helyszínen 1.800 Ft) kizárólag a zenekartól szerezhetők be. Igaz, így sem kimondottan olcsó, azonban mindenkinek, aki rászánja ezt az összeget, hogy ott lehessen ezen az eseményen, ajándékként felajánlunk 1db 2005-ös Álmok CD-t (eredeti áron 860 Ft)! Valószínűleg nagyon szoros lesz a küzdelem, így minden szavazat számít a továbbjutáshoz!

Szintén az Emergenzá-hoz kapcsolódik az aktuális szavazás is. Az alábbi linkre kattintva az Emergenza Rádió lapjára érsz, ahol sok ritkán hallott zene közt az Amphion – Hajnal c. számát is játsszák, napi rendszerességgel. Hogy felkerüljön a toplistára, a Te szavazatod is szükséges! Nincs más dolgod, mint ezen az oldalon a lenyíló menüből kiválasztod a „Hajnal”-t és szavazol rá (Vote):) Link

További információk, jegyrendelés:

info@amphion.hu
06/30 250-1967

Üdv.: Amphion

http://amphion.hu
info@amphion.hu