Téli Alhana Tábor

Akárcsak a 2003 óta minden évben megrendezett Alhana Tábor, lassan hagyománnyá válik a december végi felvezető mini fesztivál is, melynek a budapesti Avalon Club ad otthont. A rendezvény egyik legfontosabb újdonsága, hogy ezen a napon indul a kedvezményes jegyelővétel a 2009-es Alhana Táborra. A korlátozott számú „Karácsonyi Csomag” az akciós 3 napos bérleten kívül egy exkluzív tábor pólót, AlhanaTündértánc CD-t, és egy pengetőt tartalmaz, illetve ingyenes belépésre jogosít a Winter Editionre.
A nyári tábor helyszíne ismét a Mátra Kemping, Mátrafüred-Sástón, időpontja pedig 2009. július 10-11-12-(13). A szervezők több külföldi zenekarral is felvették a kapcsolatot, illetve néhány különleges fellépő is terveik között szerepel.
_ELVALASZTO_
A Winter Edition fellépői a táborlakók számára már jól ismert formációk: a napokban debütáló lemezével jelentkezett Avatar, a Carnia romjain alakult, de lendületéből mit sem vesztett S.P.A.M, a hazai gothic/love metal vonal elsőszámú képviselője, a Gyöngyvér, a házigazda „tündérmetal” Alhana, a nagyterem programját pedig az ország legbulizósabb folk/bormetal csapata, a Sacra Arcana zárja. Azonban ezzel még koránt sincs vége, hiszen az Avalon Pubban folytatódik a műsor a blues/rock/pop feldolgozásokat játszó Mocsoládé Project-tel, valamint az egyre nagyobb sikereket elérő, és mindenki által ismert Kovbojok duó felállásával.

A szervezők minden érdeklődőt, valamint egykori,-és jövőbeli táborlakót szeretettel várnak!

Alhana Tábor Winter Edition
Időpont: 2008.12.28
Helyszín: Budapest, Avalon Club (1158, Késmárk u. 32)
Belépő: 1.200 Ft
Kapunyitás: 19:00 (az Avalon Pub már 17:00-től nyitva)
Kezdés: 19:15
Fellépők: Avatar, S.P.A.M, Gyöngyvér, Alhana, Sacra Arcana, Mocsoládé Project, Kovbojok

Alhana Tábor „Karácsonyi Csomag”: 6.500 Ft