Dismember dupla DVD

A már több, mint 20 éve aktív svéd death metal legenda július 15-én új DVD-vel jelentkezik, Under The Bloodred Skies címmel, a kiadó a Regain Records. A dupladvd két különálló koncert anyagát tartalmazza, az egyik egy holland fellépésen a másik a tavalyi Party San fesztiválon készült, a második korongon pedig egy dokumentumfilmet láthattok, a színfalak mögötti betekintés tartalmára valószínű a Death Metal & More Mental Illnes cím is utal.
A zenekar kommentje: „Pokoli keményen és nagyon régóta dolgoztunk ezen a DVD-n, nagyon jó érzés, hogy végre elkészült. Minden létező dolgot felvettünk az összes turnénkon (majdnem minden bulit) 2004 óta, szóval rengeteg anyagból mazsolázhattunk. Elég kemény volt válogatni, hogy mi kerüljön rá a DVD-re, a koncertek és a zenekari tagok interjúin kívül. De a végeredmény egyértelműen megérte a fáradozást és a befektetett időt. Nagyon őszinte betekintést kaptok a Dismember életébe és egy csomó mókás jelenet is van rajta.
Látni fogjátok, hogy dolgozunk a studióban és a turnék jó és rossz pillanatait is. Lesz egy frankó backstage összeállítás a Masters of Death turnéról, amit az Entombed-os, a Grave-es és az Unleashed-es cimboráinkkal közösen toltunk, meg egy rakás egyéb anyag szerte a világból. A tavalyi Party San-on is filmeztünk. Aznap este egy speciális összeállítást játszottunk, két részre volt osztva, az első részben egy csomó új dalt adtunk elő a másodikban pedig régi klasszikusokat. A második részben elnyomtuk az egész 91-es első albumunkat, a Like an Ever Flowing Stream-et, ez a zenekar történetében először fordult elő, minden tök jól ment és pirotechnika is feldobta az eseményt.”
_ELVALASZTO_

Disc 1:
1. Stillborn Ways
2. Death Conquers All
3. Skinfather
4. Dark Depths
5. Life – Another Shape of Sorrow
6. Forged With Hate
7. Under a Bloodred Sky
8. Override of the Overture
9. Soon to be Dead
10. Bleed for Me
11. And so is Life
12. Dismembered
13. Skin Her Alive
14. Sickening Art
15. In Death’s Sleep
 
Disc 2:
1. Death Metal & More Mental Illnes (behind the scenes documentary)

Dismember dupla DVD (3 komment)

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.