Stonedirt – az új lemez felvéve

A Stonedirt és a Wall Of Sleep gitárosa, Kemencei Balázs küldött híreket:

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy elkészültünk az új lemezünkkel.
A felvételeket február végén kezdtük meg a Perfect Noise stúdióban Koncz Mátyás irányítása alatt és június végén fejeztük be. Most nekiállunk kiadót keresni az anyaghoz, sajnos megjelenést egyelőre nem tudunk mondani emiatt, de igyekszünk minél előbb „piacra” dobni.

Régóta szeretnénk összerakni egy olyan lemezt, ami konkrét meghatározása annak amit számunkra a METAL jelent, úgy érezzük ez most sikerült is. Továbbra is maradtak a Groove-ok és az a típusú „déli” hangulat, ami mindig is meghatározó eleme volt a zenekarnak, de minden eddiginél nyitottabban álltunk a kérdéshez és nem állítottunk korlátokat magunk elé.
Ami fontos szempont volt még, hogy azokat a hatásokat, amik nekünk meghatározóak voltak a 90-es években egyfajta modern hangulattal ötvözzük és a lemez hangzásában is erre törekedtünk, hogy egyszerre legyen old-school, de modern is.
Ennek eredményeképp szerintünk egy elég kíméletlen és agresszív anyag született, amit Inherited Fever névre kereszteltünk, utalva ezzel is a „láng” továbbvitelére.

Tovább kattintva belehallgathattok két dalba amiket már játszunk koncerteken is, valamint egy mashup-ba ami afféle válogatás az albumon lévő riffekből meg mindenféléből.”
_ELVALASZTO_

A lemezen 10 dal lesz, név szerint:

1. Conter-Poison
2. Power of Depravity
3. Hellectric Steel
4. Kingdom Of Medusa
5. Monster
6. My Skin
7. Inherited Fever
8. Self-Inflicted Dethronement
9. Melt Metal Sun
10. Business Is Your Name

mashup by Stonedirtofficial

Stonedirt – 07 Inherited Fever by Stonedirtofficial

Stonedirt – 04 Kindom Of Medusa by Stonedirtofficial