NGC Prod.
Sadistic Mind
Státusz:
Aktív
Alakulás:
2012
Származás:
Magyarország
Budapest
Aktuális felállás:
Balog Szabolcs
gitár
Lajos Máté
basszusgitár, ének
Janosek Bálint
dob
Kobolák Márk
gitár
Hivatalos oldal:
hivatalos oldal
Rögzítette:
Edveron
2012. augusztus 7., kedd, 13:42
Utolsó módosítás:
Edveron
2012. augusztus 8., szerda, 11:41
Szerkesztés:
szerkesztes
Sadistic Mind
1980, megszületik a thrash metal. Jellemzői a sebesség, a gyors és komplex riffek, power akkordok… Bakker! Gondolom már a ti fejetekben is megfordult, hogy mennyivel jobb lett volna egy másik évben születni. A rock és metal zene rajongóira ez főképp igaz, hiszen rengeteg feledhetetlen koncert került megrendezésre akkoriban.

Amíg egyesek 1969-et szeretnék átélni Woodstock rengetegében, avagy mások szívesebben lennének a 92-es Guns N’ Roses koncerten, addig mi az 1980-as éveket céloznánk meg és dübörögnénk végig a világon. De mivel ez sajnos nem lehetséges… vissza a jelenbe.

A zenekar tényleges és aktív életét 2012 januárjában kezdte el. Ebben az évben lett teljes a csapatunk és az addig kettesben zenélő Balog Szabolcshoz (gitár) és Lajos Mátéhoz (basszusgitár, ének) csatlakozott Janosek Bálint (dob) és Kobolák Márk (gitár). Így négyen hamar összebarátkoztunk és megtaláltuk a közös hangot, hiszen mindannyian a thrash-en nőttünk fel. Nem is volt kérdés egy pillanatig sem, hogy milyen műfajban fogunk zenélni.

Megkezdődtek hát a közös próbák és számírások, melyeket hamarosan követett az első koncert a TM klubban. Ha jobban belegondolok ez volt az a pont amikor a pozitív visszajelzések rendkívüli módon megerősítették azt az elhatározásunkat, hogy visszahozzuk az igazi TRASH hangulatát az embereknek!
Rajongók
Edveron
Edveron
  
© 2001-2024 Fémforgács - Impresszum - Az oldalról
Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!
This page took 0.035 seconds to render