Armored Saint videoklip: An Exercise In Debauchery

A kaliforniai Armored Saint jó évet tudhat maga mögött. Kiadták Win Hands Down című hetedik nagylemezüket, ezen felül nagy európai fesztiválokon léptek fel, és a Saxon társaságában Észak-Amerikában is megmozgatták a rajongókat. Most pedig, az év végének közeledtével egy újabb videoklippel is jelentkeztek az An Exercise In Debauchery című szerzeményükhöz.
A klip Brian Cox (Hollywood Undead, Prong) keze munkáját dicséri, és lejjebb tekinthető meg.

John Bush énekes a következőképpen nyilatkozott az új videóval kapcsolatban: „Rendkívül elégedett vagyok az új videoklippel. A dalnak kemény témája van, a videó pedig tökéletesen visszaadja azt. Van egy olyan töltete is, amelytől a néző egyszerre érzi magát kellemetlenül és nevetgél. A színészek nagyszerű munkát végeztek, és külön köszönetet szeretnék mondani a szomszédomnak, Sharonnak, aki mindent beleadott a rendőrnő szerepében. A banda ugyancsak jól néz ki a videóban.”

Brian Cox rendező szavai: „Az általam készített videoklipek közül eddig ez támasztotta a legnagyobb kihívásokat, a rendezéstől az utómunkálatokig. Minden szempontból ki kellett tolnom a határaimat, ezért eddigi munkásságomból jelenleg ez a kedvenc videóm!”



Dreki Ferdhast Tour 2024 Dreki Ferdhast Tour 2024
September 09.
Scorching Europe 2024 Scorching Europe 2024
September 10.
Tones of Decay III. Tones of Decay III.
September 13.
Insane Folkride Minifest Insane Folkride Minifest
September 14.
Nytt Land Nytt Land
September 18.