Téli Alhana Tábor

Akárcsak a 2003 óta minden évben megrendezett Alhana Tábor, lassan hagyománnyá válik a december végi felvezető mini fesztivál is, melynek a budapesti Avalon Club ad otthont. A rendezvény egyik legfontosabb újdonsága, hogy ezen a napon indul a kedvezményes jegyelővétel a 2009-es Alhana Táborra. A korlátozott számú „Karácsonyi Csomag” az akciós 3 napos bérleten kívül egy exkluzív tábor pólót, AlhanaTündértánc CD-t, és egy pengetőt tartalmaz, illetve ingyenes belépésre jogosít a Winter Editionre.
A nyári tábor helyszíne ismét a Mátra Kemping, Mátrafüred-Sástón, időpontja pedig 2009. július 10-11-12-(13). A szervezők több külföldi zenekarral is felvették a kapcsolatot, illetve néhány különleges fellépő is terveik között szerepel.
_ELVALASZTO_
A Winter Edition fellépői a táborlakók számára már jól ismert formációk: a napokban debütáló lemezével jelentkezett Avatar, a Carnia romjain alakult, de lendületéből mit sem vesztett S.P.A.M, a hazai gothic/love metal vonal elsőszámú képviselője, a Gyöngyvér, a házigazda „tündérmetal” Alhana, a nagyterem programját pedig az ország legbulizósabb folk/bormetal csapata, a Sacra Arcana zárja. Azonban ezzel még koránt sincs vége, hiszen az Avalon Pubban folytatódik a műsor a blues/rock/pop feldolgozásokat játszó Mocsoládé Project-tel, valamint az egyre nagyobb sikereket elérő, és mindenki által ismert Kovbojok duó felállásával.

A szervezők minden érdeklődőt, valamint egykori,-és jövőbeli táborlakót szeretettel várnak!

Alhana Tábor Winter Edition
Időpont: 2008.12.28
Helyszín: Budapest, Avalon Club (1158, Késmárk u. 32)
Belépő: 1.200 Ft
Kapunyitás: 19:00 (az Avalon Pub már 17:00-től nyitva)
Kezdés: 19:15
Fellépők: Avatar, S.P.A.M, Gyöngyvér, Alhana, Sacra Arcana, Mocsoládé Project, Kovbojok

Alhana Tábor „Karácsonyi Csomag”: 6.500 Ft

Dreki Ferdhast Tour 2024 Dreki Ferdhast Tour 2024
September 09.
Scorching Europe 2024 Scorching Europe 2024
September 10.
Tones of Decay III. Tones of Decay III.
September 13.
Insane Folkride Minifest Insane Folkride Minifest
September 14.
Nytt Land Nytt Land
September 18.