Suicide Silence – tiszta ének dallamok


Február 24-én jelenik meg a Suicide Silence hatodik, sajátmagáról elnevezett stúdióalbuma. A kaliforniai csapatnak ez lesz a második albuma, amin Hernan „Eddie” Hermida (ex-All Shall Perish) énekel, aki korábbi énekesük a 2012. november 1-jén motorbalesetben elhunyt Mitch Lucker utódja lett.

Az új anyagról Dan Kenny basszusgitáros annyit mondott előzetesen, hogy: „a nóták 70 százalékában tiszta énektémák hallhatók, és hogy Eddie most először volt elég magabiztos ahhoz, hogy elinduljon ebbe az irányba.

Mark Heylmun gitáros pedig így fogalmazott: „Az volt a szándékunk, hogy ezúttal mindent kipróbáljunk. Ha van egy ötleted, próbáld ki. Ne parázz emiatt, érted? Ne hagyd, hogy eluralkodjon a félelem valami mástól, valami eltérőtől, hiszen hátha épp így akadsz rá arra a speciális ízre, amit keresel. Mi mindig is úgy akarunk együtt dolgozni, hogy bátorítsuk egymást, hogy mindenki a legjobbat hozza ki magából. Szóval, pontosan itt tartunk most, egy csomó mindent átéltünk. Jött egy új tag, akivel újra kellett építenünk ezt a kreativitást érintő bajtársiasságot. Mindannyian csak azon voltunk, hogy megadjuk, amit a zene igényel, egymásnak is csak adjunk, adjunk és adjunk.

Az új album első két előzetesként, a Silence és a Doris című daluk videóit láthatjátok. Ez utóbbi 360 fokos kamerával készült.
 



Akela, Innistrad Akela, Innistrad
április 25.
Glenn Hughes Glenn Hughes
április 29.