Heaven And Hell – koncertlemez

Azt, hogy a Heaven Hell mit is takar, aki netán véletlenül mégsem tudná… nos Geezer Butler, Tony Iommi,-, Ronnie James Dio és Vinnie Appice, ha ezeket a neveket felsorolom akkor minden vájtfülű egyednek a Black sabbath neve jut eszébe, mégpedig az Ozzy Osbourne időszak előtti Black Sabbathé! 

Most pedig a rockzene egyik élő legendája egy koncertalbummal örvendezteti meg a rajongóit!

Március 30-án  New Yorki Radio City Music Hall színpadán léptek fel, -15 év kihagyás után -ennek megfelelően a koncertkiadvány a következő névre hallgat: „Heaven And Hell Live From Radio City”


A kiadvány megjelenik 2 CDt tartalmazó set formájában, és DVDn is kapható lesz. Ez utóbbi olyan extrákkal rendelkezik, például mint : fényképek, backstage felvételek.. 
 
A koncerten olyan nóták hangzottak el, mint  a „Neon Knights, „The Mob Rules,” a 15-perces „Heaven and Hell” és kettő új nóta is a „The Devil Cried” és a „Shadow of the Wind.” 
 
„Hívhatjuk Heaven And Hell-nek az emberek tudják, hogy mit takar, ez név és mit várhatnak tőle. Tényleg a Black Sabbath? – ezt kérdezik az emberek. Ezzel a felállással tényleg nem Black Sabbath néven futunk” Iommi nyilatkozott így a Billboard magazinnak. you know exactly what you’re getting and it doesn’t interfere with anything,” Iommi told Billboard.com in March. ”  

A nyár folyamán a zenekar számos koncertet ad, nagy örömünkre Magyarországon is tiszteletüket teszik a Petőfi Csarnokban ………….-én!!

Számsorrend:  
 
„E5150/After All (The Dead)” 
„The Mob Rules” 
„Children of the Sea” 
„Lady Evil” 
„I” 
„The Sign of the Southern Cross” 
„Voodoo” 
„The Devil Cried” 
„Computer God” 
„Falling Off the Edge of the World” 
„Shadow of the Wind” 
„Die Young” 
„Heaven and Hell” 
„Lonely Is the Word” 
„Neon Knights”

Sunnata Sunnata
május 13.
SzegeDEATH fest. 7. SzegeDEATH fest. 7.
május 16.