Stonerforgács – első adás

A rendszeres olvasók már találkozhattak a STONERFORGÁCS előzetesével néhány héttel ezelőtt, most pedig örömmel jelenthetjük be, hogy néhány napja elindult a YouTube csatorna és ezen látható az első adás.

Néhány szóban összefoglalva a műsor egy tervezett sorozat első – fogalmazzunk így: kísérleti – darabja, amit a stoner.blog.hu-t készítő Nikóval találtunk ki és többek segítségével hoztunk össze.

A kezdő lökést a Fáklya Rádiós közös adásunk adta meg, amikor a jó hangulat mellett úgy éreztük, hogy van mit mondanunk a stonerről. Mivel a Stoner.Blog Híradó már megy egy ideje, azt csak egy kicsit fel kellett turbóznunk. Aztán ahogy haladt az idő, kialakult a műsorterv, meglett a helyszín (köszi Kimbel Kft.) Dorogon, az operatőrök és kitűztük a dátumot is. A nyersanyagból végül Winci kolléga keze munkája varázsolt valóságot, amit most láthattok is. Sőt, a főcímhez még egy szignált is „rendelt”, amit Szehoffner Péternek (Neverland) köszönünk. Köszönet illeti még Donka Ricsit is, aki pedig a beszélgetések alatt hallható zenét szerezte.

Reméljük tetszeni fog! A terveink szerint idén még egy adással jelentkezni szeretnénk. Nagyon örülünk, ha a véleményeteket is megosztjátok velünk és persze iratkozzatok fel a csatornánkra.

Dreki Ferdhast Tour 2024 Dreki Ferdhast Tour 2024
September 09.
Scorching Europe 2024 Scorching Europe 2024
September 10.
Tones of Decay III. Tones of Decay III.
September 13.
Insane Folkride Minifest Insane Folkride Minifest
September 14.
Nytt Land Nytt Land
September 18.