Testament – az új album címadó dalának videója



A Testament új album Brotherhood Of The Snake címmel október 28-án jelenik meg a Nuclear Blast jóvoltából.

Eric Peterson, a csapat gitárosa nemrég a következőket nyilatkozta az új anyag kapcsán:

Nagyon jó lett a lemez, teljes mértékig elégedett vagyok vele. Változatos, de ugyanakkos igazán epikus anyagra kell számítani. Úgy érzem, hogy 30 évnyi zenélés és kísérletezés után most végre megtaláltuk azt a formulát, ami az igazi metalzenét alkotja. Ezzel pedig azoknak fogunk kedvezni, akik a valódi, nagybetűs METAL-t várják, nem pedig azoknak, akik megelégszenek annyival is, hogy kapnak néhány riffelős thrash nótát. Ez az album rendkívül grandiózus. Korábban általában egy, vagy két thrash nóta volt a lemezeinken. Most azonban mindegyik dal rendkívül thrash-es, legalábbis a gyorsaság tekintetében. Az biztos, hogy zeneileg sokkal gyorsabb és sokkal dallamosabb lesz ez az album, mint a régibbiek.”

A hamarosan érkező albumról előzetesként itt van címadó daluk hivatalos videója.


Chuck Billy egy frissebb interjúban azt is elárulta, milyen dalszövegi témákkal operált az új anyagon:

„A Brotherhood Of The Snake (Kígyó Testvérisége) egy hatezer évvel ezelőtt létezett közösség volt, ami kirekesztett minden vallást. Szerintem ez egy igazán magával ragadó téma, így természetesen valamilyen formában az összes új dalt ez inspirálta. Teljesen beleéltük magunkat. Lesznek persze olyan nóták, melyek eltérnek ettől a vonaltól, de a nagyrészük az idenegekről és a vallástagadásról szól. Tehát nem csak egyetlen koncepció köré fog épülni ez az album, hanem sok egyéb izgalmas téma is feltűnik rajta.”

A lemezborítóját Eliran Kantor a Hatebreed, a Soulfly, a Kataklysm, és legutóbbi albumuk, a The Dark Roots Of Earth illusztrátora tervezte.



Testement Brotherhood Of The Snake
(Nuclear Blast)

1.Brotherhood Of The Snake
2.The Pale King
3.Stronghold
4.Seven Seals
5.Born In A Rut
6.Centuries Of Suffering
7.Neptune’s Spear
8.Black Jack
9.Canna-Business
10.The Number Game

Akela, Jó’vana Akela, Jó’vana
április 05.