Sun and Moon Records újdonságok

Az alábbiakban az erdélyi Sun and Moon Records 7 új kiadányát mutatjuk be:

Atmanl’Assassí de Venus CD 2009
A rejtélyes Katalán black metal zenekar negyedik nagylemeze. Spanyolország területén valaha felvett black metal anyagok egyik legjobbika! Nyers, régi vonalas fekete fém melankólikus ízekkel fűszerezve. Az anyag 12″ bakelit LP-n már megjelent tavaly az Ishtadeva Vinyl Productions gondozásában.
http://www.myspace.com/atmancatalunya

Deep-Pression4: Void of a Morning CD 2009
Szintén negyedik nagylemez és nagy előrlépés az experimentális csapat történetében. Szolid drone hangzás, ambient minták, stílusskatulyákat tekintve szóba jöhet még a post-black metal, shoegaze, indusztriál, elektronikus, dark ambient és a noise. Befelé forduló, kínzó kísérletezés, drone-tánc az őrület határán! Limitált 1000 példány.
http://www.myspace.com/rhdeep
_ELVALASZTO_

Black Leather JesusYes, Sir (Filth Play) CD 2009
A 89-ben alakult legendás texasi noise csapat új, születésnapi albuma. Felállás: Richard Ramirez, Kevin Novak (TEF), Sean Matzus (The Secret Geography/ITLOA), Scott Houston (Respirator/S.P.I.T.), Vance Osborne (Murex/ITLOA) és vendégzenészként Jovan Hernandez
(ze’r0-sum/Anatomy of a Blackout). Limitált 500 példány.
http://www.myspace.com/blackleatherjesus

Various Houston Artists Noise CompilationEleven Notes in Black CD 2009
Válogatás CD a houstoni noise szcéna tiszteletére! A válogatást a fent említett Richard Ramirez szortírozta, minden dal kizárólagosan ennek a kiadványnak a számára készült. A 11 előadó: Melanie Riehle, S.P.I.T., Loudspeaker, T.E.F., Last Rape, Concrete Violin, Forced Orgasm, Werewolf Jerusalem, Baptist Skin Communiti, In the land of Archers & White Nurse Black Death. Limitált 500 példány.

WindbruchCollision of the Worlds CD 2009
A Windbruch (szélfogót jelent)  egy orosz egy emberes projekt, stílusát tekintve pedig a folk és a black metal keveréke. Erős atmoszféra sok érzelemmel, hipnotizáló hangzás, gyönyörű orosz tájképek a black metal ridegségével átitatva, mely teliholdas éjszakán az erdő mélyére repíti hallgatót. 7 dal és egy feldolgozás.
http://www.myspace.com/windbruch

Nocturnal DepressionMankind Suffering Visions DVD 2009
Az első hivatalos DVD, rajta a csapat legutóbbi Európa turnéjának egyik állomásának professzionális kamerával rögzített kép/hanganyaga, valamint a hivatalos klipek.
http://www.myspace.com/nocturnaldepression

Nychts/MortualiaSplit CD A5 digipack 2009
Speciális csomagolású split, 500 limitált példányban. A finn Mortualia zenekar Shatraug azaz, a Horna agyának projektje.

Dreki Ferdhast Tour 2024 Dreki Ferdhast Tour 2024
September 09.
Scorching Europe 2024 Scorching Europe 2024
September 10.
Tones of Decay III. Tones of Decay III.
September 13.
Insane Folkride Minifest Insane Folkride Minifest
September 14.
Nytt Land Nytt Land
September 18.