Intergalaktikus Space Rock válogatás


November 18-án, Space Rock: An Interstellar Traveler’s Guide címmel fog megjelenni a Purple Pyramid Records 6CD-s válogatás anyaga, ami a „galaxis valaha volt legzseniálisabb space rock-himnuszait” foglalja össze. Többek közt olyan legendás bandák szerepelnek rajta, mint a Hawkwind, az Amon Düül II, a Gong, a Can, a Guru Guru, a Tangerine Dream, az Ozric Tentacles, a Popol Vuh, Alice Cooper, a Nektar, a Chrome és még sokan mások.

Ezen mitikus alakok a Föld nevű bolygó különböző szegleteiből érkeztek, hogy közösen elkészítsenek egy Intergalaktikus úti térképet az Univerzum legészbontóbb zenéihez. Németország, Skandinávia, Új-Zéland, Oroszország, Spanyolország, Franciaország, Finnország, Olaszország, sőt még Magyarország is képviselve van ezen a grandiózus kollekción az Omega 1976-os Don’t Keep On Me Waitin című dalával. A válogatásalbum ékköve a Hawkwind frontembere, Nik Turner mindeddig soha nem hallott Out Of Control című dala.
 

A Space Rock: An Interstellar Traveler’s Guide mind a hat CD-je különböző borítóval került a szépen kivitelezett pakkba. A deluxe, 7×7 inches méretű doboz egy óriás-szövegkönyvet is tartalmaz a zenekarok biográfiái, exkluzív fotók és illusztrációval színesítve.

Az alábbiakban az Omega kozmikus dala mellett, az egész válogatást meghallgathatjátok.
 
http://www.youtube.com/watch?v=oP8Wfogx7Q8&


Space Rock: An Interstellar Traveler’s Guide by Purple Pyramid
Dreki Ferdhast Tour 2024 Dreki Ferdhast Tour 2024
September 09.
Scorching Europe 2024 Scorching Europe 2024
September 10.
Tones of Decay III. Tones of Decay III.
September 13.
Insane Folkride Minifest Insane Folkride Minifest
September 14.
Nytt Land Nytt Land
September 18.