Dying Fetus – Megjelent az új lemezük

Make Them Beg for Death címmel szeptember 8-án jelent meg a Dying Fetus új nagylemeze, ami lényegében ott folytatódik, ahol 2017-es Wrong One to Fuck With albumuk abban maradt. Minderről John Gallagher énekes / gitáros így beszélt:

Ott folytatjuk, ahol a Wrong One to Fuck With abbamaradt.  Nekünk nincs szükségünk arra, hogy részt vegyünk a technikás death metal fegyverkezési versenyében. Hasonlóan a legtöbb ilyen stílusú bandához, mi is egy garázsból indultunk, ahol minden hétvégén öntöttük magunkba a sört, és rengeteget próbáltunk, gyakoroltunk. Annak idején olyan bandáktól vettük az inspirációt, mint a Suffocation, az Obituary, a Deicide és a Cannibal Corpse, vagy épp a Carcass, ami a duál-vokálokat illeti… aztán ezeket a hatásokat fejlesztettük végül odáig, hogy teljesen egyedi, egyedülálló lett a hangzásunk. Megvannak a nagyágyúink, és ezt be is bizonyítottuk. Az egész arról szól, hogy úgymond helyes irányt mutassunk a többiek számára.

A filozófiánk most is ugyanaz, mint a banda indulásakor. Fülbemászó, – kegyetlen riffeket írni és ezeket emlékezetessé tenni, hogy megragadjon a fejekben. Bármilyen stílusú zenét is csinálsz, az legyen olyan, amit az emberek többször is hallani akarnak.

Lemezükről Raised In Victory, Razed In Defeat daluk kapott friss videót.

A teljes lemez itt hallgatható végig.

Dreki Ferdhast Tour 2024 Dreki Ferdhast Tour 2024
September 09.
Scorching Europe 2024 Scorching Europe 2024
September 10.
Tones of Decay III. Tones of Decay III.
September 13.
Insane Folkride Minifest Insane Folkride Minifest
September 14.
Nytt Land Nytt Land
September 18.